Ana SayfaModaOscar de la Renta`dan defile listesinde kesinti

Oscar de la Renta`dan defile listesinde kesinti

Moda dünyası büyük şovları geride bırakıyor gibi görünüyor. Son yıllarda büyük defilelerden küçük tanıtımlara geçen isimler arasına Oscar de la Renta da katıldı. 10 Eylül günü New York Moda Haftası kapsamında 2014 İlkbahar / yaz koleksiyonunu tanıtıacak olan tasarımcı, davetli listesini 350 kişiyle sınırlı tuttu.

Geçtiğimiz sene John Galliano ile birlikte tanıttığı 2013 Kış koleksiyonu için büyük bir şova imza atan ve iki kere tekrarladığı defilesinde toplam 720 kişi ağarlayan tasarımcı, bu sefer gerçekten modadan anlayan kişilere kapılarını açtığını belirtti. Son yıllarda moda şovlarının bazı insanların kendilerini gösterme alanına dönüştüğünü söylerek pek çok kişinin yarasını açıkca dile getiren Renta, bu nedenle artık gerçekten modayla ilgilenen insanları davetli listesine kattığını açık bir şekilde ifade etti.

Moda haftalarının sirke döndüğünü ve bunun önüne geçilmesinin gerektiğini söyleyen Oscar de la Renta, duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Sektörde olan bazı insanlar için koleksiyonları yakından görmek gerçekten önemli. Onların 10.000 kişiyi binbir güçlükle geçip defile alanlarına gelmeleri gerçekten saçmalık haline gelmeye başladı. Tasarımlarla alakası olmayan pek çok insan oraya sadece fotoğraf çekmek için geliyor, bu olmaması gereken bir şey."

Anlaşılan moda dünyasının en köklü tasarımcılarından biri olan Oscar de la Renta, herkesin sorunu haline gelen moda sirklerine karşı ilk savaşı başlattı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI