Ana SayfaYaşamOscar House Party

Oscar House Party

Dün akşam Oscar ödülleri heyecanını büyük bir keyifle Oscar House Party ile The House Hotel Bosphorus`ta yaşadık. The House Hotel Bosphorus`un Simon Kalfa suitinin mükemmel İstanbul manzarası eşliğinde harika bir Oscar gecesi geçirdik. Hem ödül törenini takip ettik, hem de the House Hotel Bosphorus`un birbirinden güzel ikramları ile Trendus ve Instyle editörleri olarak Oscar heyecanını anı anına sizinle sosyal medya eşliğinde paylaştık. 

Oscar töreni her zamanki gibi muhteşemdi. Kırmızı halıda ünlüler bir bir boy gösterirken biz de Simon Kalfa Suit`te ikramlar eşliğinde sizinle bütün detayları paylaştık. Gerçekten çok keyifli bir Oscar gecesiydi, bunun için the House Hotel Bosphorus ekibine çok teşekkür ederiz. Unutulmaz bir gece geçirdik…

Melis Topaloğlu (Trendus.com Yazı İşleri Müdürü) Her yıl olduğu gibi bu sene de Oscar Ödülleri`ni sizinle birlikte facebook ve twitter üzerinden izledik. Töreni sıcak ve samimi bir ortamda sizlerle yan yanaymışçasına yorum yaparak izlemek ayrı bir güzeldi. Fakat bazen editörlerimizle birlikte takip ettiğimiz töreni mi izlesek yoksa The House Hotel Bosphorus`un mükemmel manzarasını mı bilemedik. 

Miray Petrini (Trendus yazarı – Moda fotoğrafçısı) Muhteşem bir Oscar gecesine daha şahit olduk. Kırmızı halının asaletiyle birleşen şıklık geçidi ise gerçekten görülmeye değerdi.

Ece Çam (Trendus İçerik Editörü) The House Hotel`in manzarası rüya gibiydi… Harika ikramlar ve konforlu odası sayesinde Oscar törenini anı anına okuyucularımızla paylaştık. Bu inanılmaz keyifli bir gece oldu…

Zeynep Özar (InStyle.com.tr Editörü) The House Hotel`in inanılmaz manzarası, lezzetli atıştırmalıkları ve konforlu odası sayesinde sabaha kadar ödül törenini anı anına paylaşmak son derece keyifliydi. Seneye tekrar görüşürüz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI