Ana SayfaYaşamOscar`ın en genç sunucuları

Oscar`ın en genç sunucuları

27 Şubat pazar akşamı gerçekleşecek olan 83. Oscar Ödül Törenini sunacak olan Anne Hathaway ve James Franco`nun sunumunun geçtiğimiz yıllardan farklı olması bekleniyor. Genelde Amerika`da gerçekleşen ödül törenlerinde gördüğümüz konuklara ve sunuculara dalaşmanın olması bu yıl beklenmiyor. Bir diğer değişle Ricky Gervais tarzı birçoklarını rahatsız eden espiriler bu yıl pek gözlemlenemeyecek.

Anne Hathaway bu konuda bir açıklama yaptı bile: `Eğer konuklarla dalaşacak sunucular bekliyorsanız, sizi temenni ederim, onlar biz değiliz. Mizah kolay bir iş değil ve benim buna adapte olmam çok kolay değil. Bu demek değil ki çok ciddi olacağım ama mizah yaparken kendimi çok rahat hissetmiyorum. Ama ben Oscar tarihindeki en genç sunucu olacağım bu nedenle konuklara takılacağımı hiç zannetmiyorum.`

James Franco ise uslüpleri hakkında bir açıklama yapmasa da kendi durumunu anlattı. Aynı anda 127 saat filmi ile en iyi erkek oyuncu dalında Oscar`a aday olan Franco, sunucu olmanın baskıyı azaltacağını söyledi. `colin Firth`ün kazanmasına banko gözüyle bakıldığını bir kez de Franco dile getirdi ve buna hazırlıklı olduğunu sözlerine ekledi.

Hollywood Bulvarı kapatılarak yapılacak tören bu yıl da Hollywood Kodak Tiyatrosu`nda gerçekleşecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI