Ana SayfaGüzellikOSIS Style Shifters

OSIS Style Shifters

Güne iş yerinizde başlayıp, çılgın bir gece partisinde bitirebilirsiniz, gün içinde spor kıyafetlerle vakit geçirdikten sonra şık bir elbise giyerek seçkin bir restoranda yemeğe çıkabilirsiniz ya da sıkıcı bir günde içinizi neşe ve heyecanla dolduracak sevindirici bir haber alabilirsiniz. Her nereye gidiyor, ne yapıyor ya da ne hissediyor olursanız olun, OSIS Style Shifters Likit Wax’lar ile saçlarınız da giydiğiniz kıyafete, gittiğiniz ortama ve duygularınıza uyum sağlıyor.

Schwarzkopf Professional laboratuvarlarında geliştirilen benzersiz sıvı polimer dokulandırma teknolojisi, saçlarınızı yeniden şekillendirmenizi sağlıyor. Üç farklı polimerden oluşan inovatif formülü; zarif, esnek ve sınırsız şekillendirme olanağı yaratırken doğal histen de taviz vermiyor. OSIS Style Shifters, kusursuz dokunuşlarla size saçlarınız üzerinde sınırsız kontrol gücü veriyor. İster düz ya da dağınık ister klasik ya da modern, saç stilinizi belirlemekse size kalıyor.

Özel formülü ile saçlarınızı ağırlık hissi vermeden şekillendiren OSIS Style Shifters,asla yapay bir görünüm oluşturmuyor. Saçınız ne parlak ne de mat; tamamen doğal görünüyor.
Yeni nesil sprey başlığı, 3 farklı kontrol seviyesi…
OSIS Style Shifters Sprey Likit Wax, formülü kadar mükemmel ambalajlarda satışa sunuluyor. Parlak pembe, canlı yeşil ve neon mavi renklerdeki ambalajlar, pürüzsüzlük hissi yaratarak dokunma isteği yaratıyor. Yeni nesil sprey başlıklarının dahiyane tasarımı ise formülün minicik tanecikler halinde püskürtülmesini sağlayarak ağırlık hissinin önüne geçiyor. 
Kısa, uzun ve omuz hizasındaki saçlar için üç ayrı kontrol seviyesi alternatifi bulunan OSIS Style Shifters’ın, formül içeriği de bu amaçla farklılık gösteriyor: 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI