Ana SayfaErkek ModasıÖzgürlük Rüzgarları Yeniden Esiyor: Kenzo Homme Eau de Toilette Intense

Özgürlük Rüzgarları Yeniden Esiyor: Kenzo Homme Eau de Toilette Intense

ÖZGÜRLÜĞÜN 30.YILI

1991 yılında KENZO, ilk erkek parfümleri olan ve ilk doğadan ilham alan marine-odunsu kokusu KENZO HOMME’u yarattı. Hayali bir deniz esinti ile bükülen bamboo filizi şeklindeki tazelik devrimine neden olan bir Eau de Toilette.

Harika bir şekilde dayanıklı ve esnek bamboo, adeta doğanın sessiz bir gücüdür: geleceğin sürdürülebilir ve geri dönüştürülebilir bir yapı malzemesidir. Kendi başına KENZO PARFUMS’un anlayışı olan “daha güzel bir dünya”yı temsil ediyor. Bugün, ikonik bambu, erkekliğe yeni bir özgürlük rüzgarı getirmek için yeniden doğuyor: kişinin derin doğasıyla yeniden bağlantı kurma ve dünyayı daha iyi kucaklama özgürlüğü. KENZO HOMME Eau de Toilette Intense, zamanı ile mükemmel bir uyum içindedir.

Yeni görseller ile, temsilcimiz doğaya bir söz veriyor, basit ve görkemli, KENZO HOMME görselliğinin son 30 yılındaki iyimser ve özgünlüğüne saygı gösteriyor.

YENİ BİR KOKU: ŞİŞE DİZAYNI İLE DAHA GÜZEL BİR DÜNYA ANLAYIŞI İLETİŞİMİ
DAHA GÜZEL BİR DÜNYA İÇİN YENİ BİR YOL

Bamboo U’nun kurucusu Orin Hardy, Bali’de büyüdü. Babasının en iyi materyaller ile sürdürülebilir bir okul yapma araştırmasına devam ederek, Green School’u kurdu ve sürekli yapılan hasadı ve inşaatta kullanımı ile olumsu
bir çevresel etki sunan bu olağanüstü bitki hasarlı arazileri onarması Co2 yi yakalamasıyla onda bir tutku uyandırdı. Bambu, gücü ve esnekliği ile daha güzel bir gelecek inşa etmek için sürdürülebilir alanların doğayla uyumlu şekilde yaratılmasını sağlıyor.

BAMBU’NUN YOĞUNLUĞU, DENİZ ESİNTİSİNİN HUZURU

Parfümcü Quentin Bisch (Givaudan) tarafından yaratılan KENZO HOMME Eau de Toilette Intense, güneşte ısınmış tuzlu cildi anımsatan marine-odunsu bir koku. Tamamen özgürlük içindeki bir koku yolculuğu. Pembe Biber ve Calypsone’nun birleşimi ile enerji verici tazeliği, iz bırakıcı etkisi için incir ağacı akordu ve sandal ağacı, son olarak denizen yatıştırıcılığına karşı cezbedici vetiver. Ciltte güçlü bir duyusallık için unutulmaz bir tazelik patlaması, deniz notaları ve odunsu vurguların mükemmel harmanlanışı. Bağımlılık yaratan deniz, odunsu bir iz ile modern bir ağaç.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI