Ana SayfaYaşamÖzlediğiniz Huzur ve Yaz Komşuluğu Avantgarde Yalıkavak’ta Sizi Bekliyor

Özlediğiniz Huzur ve Yaz Komşuluğu Avantgarde Yalıkavak’ta Sizi Bekliyor

Bu sene hepimiz her zamankinden daha fazla tatil hayaliyle yanıp tutuşurken, sezona kapılarını açan Avantgarde Yalıkavak; sakin ve huzurlu bir deneyim isteyenlere en kusursuz seçeneği sunuyor. Her sezonun değişmeyen gözdesi Bodrumun en güzel koylarından biri olan Küdürde bulunan Avantgarde Yalıkavak; sağlığınız için aldığı tedbirlerin eşliğinde, ailenizle birlikte huzurla geçireceğiniz bir tatil vadediyor.

Size eşsiz bir deneyim yaşatacak deniz manzaralı teraslı süitleri ve deluxe konaklama seçenekleriyle sıra dışı bir konfor sunan Avantgarde Yalıkavak; sadece başınızı döndüren manzarası ve odalarıyla değil, sunduğu özel deneyimlerle de fark yaratıyor. Gönül rahatlığıyla bütün kış beklediğiniz tatili yaşamanızı sağlayacak olan Avantgarde, hijyen ve sağlık standartlarını en yüksek seviyede sağlayarak, misafirlerine en güvenli tatili yaşatacak.

Misa Mimarlık dokunuşlarıyla odalarındaki sıcak, doğal ve samimi atmosferi destekleyecek yenilikler yapan Avantgarde Yalıkavak; tüm oda tekstillerinde doğal malzeme ve onlardan ilham alarak kullanılan toprak tonlu keten kumaşları, mercan renkleri ve hasır aksesuarlarla zengileştirdiği dekorasyonuyla fark yaratacak. Otelin vazgeçilmezi olan Lounge alanı ise her sene olduğu gibi canlı, enerjik, trend kumaşlarla renkli ve sıcak havayı otelin diğer alanlarında da devam ettirecek.
 
Gurme lezzetlerle tatilinizi Ace’leyin
Otelin yeniliklere açık, dünyayı takip ederken yerel malzeme ve tatlardan kopmayan,tarladan sofrayayaklaşımını benimseyen mutfağından çıkan lezzetler, tatilinizi benzersiz bir lezzet deneyimine dönüştürecek. Deniz kenarındaki manzaralı geniş alanları, çim bahçesi ve göz alıcı sahiliyle sadece damağa da değil, göze de hitap eden Ace Restaurant, baş şefi Hakan Canpolat’ın tarifleriyle bu yazı unutulmaz kılan mekanlardan biri olacak.
Her sezon değişen ve yenilenen ‘comfort food’ menüsüyle, mevsimin en güzel ürünlerini gurme tatlara dönüştüren Ace Restaurant&Bar, sadece fine-dining konseptiyle değil, gün boyu sunduğu sin menü’süyle de günün her saatini özel bir lezzet deneyimine dönüştürüyor.

  
 
Yazın en iddialı tatları
Mutfak yolculuğunda birçok yabancı şeften aldığı eğitimle Fransız ve dünya mutfağı üzerine yoğunlaşan Avantgarde Collection Patisserie Chefi Cafer Doğan’ın elinden çıkan benzersiz lezzetlerse, size eşsiz bir deneyim yaşatacak. Özellikle artizan ekşi mayalı ekmekler, bağışıklık güçlendirici  sağlıklı raw tatlıları (hurma, incir, avakoda gibi meyvelerden) ve günün her saatinde sunulan granolalı süzme yoğurtlu ve ballı fresh tatlılar, lezzeti ararken sağlıktan da vazgeçmeyenlerin tercihi olacak. Bu yazın favorisi olmaya aday ızgara ananaslı margarita, tropical extension, tarhunlu gin gibi özel kokteyller ve Avantgarde Collection Yiyecek İçecek Direktörü Zeynep Karakuş’un önerdiği butik Türk şarapları seçkisi, tatil keyfini ikiye katlayacak.
 
 
Çocuklara özel sürprizler
Ailelerin çocuklarıyla keyifli zaman geçireceği Gym Kids alanı, bu yaz yine otelin en iddialı alanlarından biri olacak. Çocuklar, alanında uzman eğitmen kadrosunun öncülüğünde çocuklar yoga, cimnastik, yüzme, zumba, müzik, yemek yapma, geri dönüşüm üzerine eğitimlerine katılabilecek.  
Ayrıca, bu yaz Gymy Kids programı kapsamında bilim, teknoloji, matematik alanında çocuklara yönelik eğitimler hazırlayan Stem@Sylvan, bu dalları çocuklar için eğlenceli ve eğitici aktivitelere dönüştürüyor. Çocukların ilgi alanlarını keşfedip onlara kılavuzluk ediyor.
 
Bodrum Contemporary 2021 koleksiyonunu, Avantgarde Yalıkavak’ta keşfedin
Bodrum ve İstanbuldaki tüm şubelerinde misafirlerini sanat dostu kimliğiyle karşılayan Avantgarde Collection, Yalıkavak otelinde meraklılarını her yaz olduğu gibi birbirinden farklı sanatçıların eserleriyle buluşturacak. Sergilenen eserler, Türk Çağdaş Sanatının uluslararası platformda tanıtımı için önemli görevler üstlenen, İstanbul ve Yalıkavak merkezli İSD-ART’ın kurucusu Ayşın İşeri küratörlüğünde bir araya gelecek. Sanatçı Özge Günaydın’ın dünyamızın altıncı büyük kitlesel yok oluş evresinde olduğunu soyu tükenen gergedanlar üzerinden irdeleyen ve gezegenimizin yok oluşuna dikkat çeken kişisel sergisi ‘Rhinos Back in Town’, yaz boyunca sanatseverlerle buluşacak. Eserleri Avantgarde Yalıkavak’ta sergilenecek olan sanatçı Cengiz Yatağan ise kendi bulduğu bir teknikle tuval üzerine farklı malzemeler ve epoksiyi birleştirerek yarattığı, derinliği maksimum seviyede olan resimleriyle sanatseverleri benzersiz bir görsel yolculuğa çıkaracak.
 
Dinlenirken yenilenin
Avantgarde Yalıkavak, AC SPA ile dinlenmek ve kendini yenilemek isteyenlere masaj ve aromaterapi seçenekleri sunarken güzellik merkezi ‘BEAUTY LAB’ ile de misafirlerinin cilt yaz güzelliğini tamamlayacak.
 
Açık Hava Sinema & Popcorn Geceleri, bu yıl da Avantgarde’da. Film seçkisi için takipte kalın.
Yılın tüm stresini atmanızı sağlayacak sayısız mükemmel detay için Avantgarde Yalıkavak’ın bir tatil deneyiminden fazlasını sunan dünyası, Bodrumda sizi bekliyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI