Ana SayfaGündemÖzlem Tekin Bodrum Muhtar Azası Adayı Oldu

Özlem Tekin Bodrum Muhtar Azası Adayı Oldu

Muhtarlık seçimlerinde, Gündoğan Küçükbük Mahallesi`nde muhtar adayı Ali Akbulut`un listesine giren Özlem Tekin bölgede özellikle hayvanlara yönelik çalışmalar yapacağını anlattı.

Tekin, "Çevre düzenlenmesi ve tadilat çalışmalarının toparlanması konularıyla ilgileneceğim. Yazlıkçıları rahatsız etmeyecek bir şekilde köpek ve kedileri başka bir yere taşıyacağım. İnşallah muhtarımız bana bir yer ayırıyor ve onlara sahip çıkacağız. Kedi ve köpeklerin bakımlarını yapacağım. Kış aylarında ise bırakacağım. İnsanların ayağının altından alıp çekeceğim. Muhtarımız sayesinde veteriner tedavilerini yaptıracağım" diye konuştu.

Tekin ayrıca bölgede havai fişek atılmaması için de mücadele edeceklerini belirterek, "Havai fişeği burada yasaklayacağız. Çünkü hayvanlar, kuşlar korkup ölüyor. Bu bölgede herkes bundan şikayetçi" sözlerine yer verdi. 

Özlem Tekin albüm ile ilgili sorulara ise; "Artık paralar cebimizden çıkıyor. Herkes internetten indiriyor. Üstüne de para koyamıyoruz. Bu yüzden yapamıyoruz. Konserlerimiz devam ediyor" yanıtını verdi. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI