Ana SayfaMücevherPandora ve Disney’den 8 Yeni Charm!

Pandora ve Disney’den 8 Yeni Charm!

Pandora, yeni charm serisinin tasarım aşamasında Disney’in oyuncak tasarımcılarıyla güçlerini birleştirdi ve Disney x Pandora koleksiyonundan 8 parçalık Disney Favourites serisini yarattı. Disney oyuncak tasarımcılarının ve Pandora’nın ilk kez işbirliği içinde tasarladığı seri, ikonikleşmiş Disney karakterlerini özel charm tasarımlarıyla buluşturdu. İşbirliğinin odağı ise sevilen kahramanların karakteristik özelliklerine sadık kalarak, onlara eğlenceli sembollerle hayat vermek. 

Serideki charm’lar, ikonik film stüdyosunun sevilen hikayelerini kutluyor. En sevilen çocukluk kahramanlarından günümüz arkadaşlıklarına, unutulmaz Disney kahramanları renkli karakterleri, macera dolu serüvenleri ve sevimli özellikleriyle hayatına renk getiriyor. 

Kahramanların karakteristik özellikleri, her bir charm’ın özel tasarımıyla hayat buldu. Seride Aristokediler’den Minou, Kayıp Balık Nemo, Kırmızı Pantolonlu Mickey Mouse, Puantiye Fiyonklu ve Elbiseli Minnie, Pluto, Stich, 101 Dalmaçyalı’dan Macchia, ve Alice Harikalar Diyarında’dan Cheshire var. Elde tamamlanan 925 ayar gümüş charm’lar rengarenk minelerle süslü ve her bir karakter, Nemo’nun “şanslı yüzgeci” gibi kendine özgü bir detaya sahip.

Pandora’nın Yaratıcı Başkanı Stephen Fairchild: “Disney x Pandora koleksiyonu dünya çapında Pandora severler tarafından büyük ilgi görüyor. Tasarımcılarımız ve Disney ekibinin işbirliğiyle eğlenceli ve biriktirilebilir bir charm serisi yarattık. Bu uzun soluklu ortaklığın yeni ve heyecan verici yollarla geliştiğini görmek harika.” 

Sen de yeni Disney Favourites serisiyle çocukluk kahramanlarını yeniden keşfet ve neşeli charm’larla hayatına mutluluk kat!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI