Ana SayfaMücevherPandora'dan Arkadaşlık Kutlaması

Pandora’dan Arkadaşlık Kutlaması

Sevgililer Günü’nden bir gün önce, 13 Şubat’ta kutlanan “Galentine’s Day”de kendinize ve arkadaşlarınıza duyduğunuz sevgiyi kutlayın! “Valentine” nasıl ki sevgili anlamına geliyorsa, ilk harfi değiştirilerek kullanılan “Galentine” ise yakın arkadaşlar için kullanılıyor.
 
Pandora’nın 2020 Sevgililer Günü koleksiyonu, sevgi kavramını genişleterek tüm kusurlara rağmen sevginin kapsayıcı özelliğini vurguluyor.

Pandora Kreatif Direktörleri Francesco Terzo ve A.Fillippo Ficarelli: “Kalpler daima severek kullandığımız figürler arasında ve Pandora DNA’sının önemli bir parçası. Bu koleksiyonda da kalp figürünü farklı bir formda kullanarak sevginin tüm kusurlarıyla güzel olduğuna vurgu yapıyoruz.”
 
Yeni koleksiyon sevginin tüm formlarına gönderme yapıyor. Özel ışıltılı kalp kolye uçları, küpeler, yüzükler ve charm’lar gerçek sevgiyi kucaklıyor.
 
Pandora Reflexions koleksiyonundaki yeni klipsi charm’lar, Galentine’s Day konseptinin arkasındaki fikri de destekleyerek romantik sevginin dışındaki sevgilerin de önemini vurguluyor. 925 ayar gümüş ya da Pandora Rose kullanılarak hazırlanan, taşlarla süslü kalp formlu tasarımlar ve Pandora logolu çift taraflı kalp şeklindeki tasarımlar ile sevgini göster.
 
Sevgililer Günü varsa Galentine’s Day de var. Galentine’s Day’i arkadaşını tanıdığını gösteren bir charm ile kutla.  
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI