Ana SayfaModaPandora’dan UNICEF’e Destek!

Pandora’dan UNICEF’e Destek!

Bugün, tüm dünyada 15-24 yaş arası gençlerin %22’si iş, eğitim ve spor imkanlarına ulaşamıyor ve bu gençlerin %68’ini ise kız çocukları oluşturuyor. Bu araştırmalardan yola çıkarak Pandora, 2019 yılında UNICEF ile başlattığı Charms for Change – Değişim İçin Charm’lar girişimi ile, her gencin sadece hayatta kalmasını değil, topluma kazandırılmasını da sağlama çalışmalarını destekliyor. Projenin ana amaçlardan biri, gençleri kendine güvenen sosyal girişimciler olma konusunda desteklemek üzere kaliteli öğrenme fırsatlarına erişimlerini iyileştirmek.

 

Guatemala’daki “Dreamcatcher – Düş Kapanı” programı gibi yerel UNICEF projeleri, yerli halk ve kırsal kesimden olanlar da dahil olmak üzere gençlerin okula geri dönmesine ve geleceğe dair hayallerini gerçekleştirmek için ihtiyaç duydukları becerileri geliştirmelerine yardımcı oluyor. Öğrenciler, programın sağladığı orta öğretim ve uygulamalı stajlar aracılığıyla da destek görüyor.

 

Pandora Sürdürülebilirlik Başkanı Marissa Saretsky, “Pandora, 2019’dan beri UNICEF’in gençleri güçlendirme çabalarını, dünyanın çeşitli ülkelerindeki öğrenme ve beceri geliştirme, hak farkındalığı ve cinsiyet eşitliği faaliyetlerine fon sağlayarak gururla destekledi” diyor. “Guatemala’daki UNICEF Dreamcatcher (Düş Kapanı) programı, öğrencileri hayati öneme sahip alt orta eğitimden geçirerek genç erkek ve kız çocuklarına kapılar açmaya yardımcı oluyor.”

 

Bu proje kapsamında Pandora, çocukların ve gençlerin hayallerini ve umutlarını desteklemek için mevcut Spritüel Düş Kapanı (Dreamcatcher) charm tasarımına mavi renk ekleyerek uyarladı, yeni ve sınırlı sayıda üretilmiş bir mücevher tasarladı. Kızılderili ve yerli topluluklardan gelen bir sembol olan Düş kapanının insanları yalnızca iyi rüyaların kapandan geçmesine izin vererek koruduğu düşünülür.

 

Bu doğrultuda satılan her bir Pandora Mavi Spiritüel Düş Kapanı Charm’ından elde edilen gelirin bir kısmı UNICEF’e bağışlanacak. Bağışlar ayrıca, gelecek neslin öğrenmesini desteklemek için ders kitapları gibi temel kaynakların finanse edilmesine yardımcı olacak.

 

Pandora Mavi Spiritüel Düş Kapanı Charm, 4 Mart 2021 tarihinden itibaren 4 Haziran 2021’e kadar dünya çapında satışa sunulacak.

 

#PandoraForUnicef

#CharmsForChange

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI