Ana SayfaGüzellikPantene Doğal Sentez İbrahim Zengin röportajı

Pantene Doğal Sentez İbrahim Zengin röportajı

Saç bakım dünyasındaki yeniliklerin öncüsü Pantene, yenileniyor! Pantene’in marka elçisi ise başarılı oyunculuğu ile beğenilen ve en güzel saçlı ünlüler arasında gösterilen Tuba Büyüküstün oldu. Güzel saçların temelinin sağlık olduğunu vurgulayan ve dünya tüketicilerine sağlıkla parlayan saçlar için en yeni komple saç bakım ürünleri sunan Pantene’in son yeniliği “Doğal Sentez Serisi”… Doğa ve bilimin güçlerinin birleşmesinden yola çıkılarak geliştirilen yeni Pantene “Doğal Sentez Serisi”,  saçları kökten uca besleyerek 10 kata kadar güçlü olmasını sağlıyor.

Yeni Pantene “Doğal Sentez Serisi”nin tanıtımında; Pantene’in Marka Elçisi Tuba Büyüküstün’ün saçları, saç tasarımcısı İbrahim Zengin’in Pantene’den aldığı güçle; geçmiş, bugün ve geleceğin modasına göre şekillenmiş. İbrahim Zengin, hangi zamanda olursak olalım, modaya göre değişen saç modellerini yapmak için ihtiyacımız olan sağlıklı ve güçlü saçlar olduğunun önemini vurgularken,  Pantene Saç Bakım ARGE Direktörü Steve Shiel, saç bakım dünyasındaki en yeni teknolojileri ve saçlara güç veren en yeni formülleri anlattı. Tuba Büyüküstün ise sağlıkla parlayan güzellikteki saçlarının sırrını paylaştı.

Moda çekimleri ve defilelerden tanıdığımız İbrahim Zengin`e basın toplantısı sonrasında Trendus adına özel sorular sorduk… İşte cevapları….

Saçta en önemli şey ne sence?

En önemli detay saç sağlığı. Saça sahip olan bireyler olarak ona neyin iyi neyin kötü geldiğini en iyi yine biz biliriz. En iyi bakımı keyfedince de en iyi neticeye kısa zamanda ulaşırız. Sağlıklı saçı kontrol altına almanın daha kolay olduğunu söyleyebilirim.

Saç bakım ürünleri hakkında ne düşünüyorsun?

Kullanılan ürünlerin hayatımızı kolaylaştırması gerektiğine inanıyorum. Saçında renklendirme olanların ve parlaklığından şikayet edenlerin nemlendirmeye daha bir özen göstermeleri gerektiğini düşünüyorum.

Çekimlerde vazgeçemediğin 3 ürünü ve nedenlerini söyleyebilir misin?

OSIS`in Dust it`i. Hacim ve volume veren bir pudra. Birkaç kullanımdan sonra kullanıcı ürünü daha iyi değerlendiriyor. Anlaşılması biraz zor olsa da etkisi çok. İkinci ürün John Frieda`nin Frizz Shine`ı. Dozunda kullanılınca saçı düşürmeden dolgunluğunu koruyor ve parlaklık veriyor. üçüncü ve son olarak da Pantene`in doğal sentez serisinden serum. Durulanmaması ve saçı güçlendirmesi büyük bir kolaylık.

Kimin saçını şekillendirmek keyifliydi, hayallerini kim süslüyor?

Missy Rider ile çalışmak çok keyifliydi. Darya Verbovy hayalim…

Yakın gelecekte…

Fotoğraflarını da benim çektiğim bir takvim projem var. Yakın gelecekte onu bitirmeyi hedefliyorum.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI