Ana SayfaYaşamParis`te kedilere özel kafe

Paris`te kedilere özel kafe

Paris’te kedi sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir kafenin yapılması için hazırlıklar başladı. Projenin sahibi olan Margaux Gandelon, yaratacağı bu kafede kedi sahiplerinin rahat etmesi için tüm detaylar düşünülecek. Popülerliğini Japonya’da kazanan ve yavaş yavaş Avrupa ülkelerine de  yayılan kedilere özel kafelerin bir yenisi Paris’te açılacak.

Today.com internet sitesine açıklama yapan Fransız girişimci Gandelon, kedi sahibi olan insanların kendilerini rahat hissetmek istemesi ve kedilerinin başka kedilerle kaynaşmasını talep etmesi üzerine bu projeyi uygulamaya koyduğunu ifade etti. Paris’teki evlerin küçük olması ve evcil hayvan besleme kanunlarının oldukça karışık olması nedeniyle Gandelon, açacağı bu kafenin kedi sahibi olmak isteyen Fransızlar için güzel bir fırsat olacağını belirtti.

4 ay içinde yeni projeleri desteklemek amacıyla kurulan para bağışı platformu “Indıegogo” dan 52 bin dolar topladığını belirten girişimci, Eylül ayında “Le Cafés des Chats” (Kedilerin Kafesi) adlı kafesini açmaya hazırlanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI