Ana SayfaModaPark Bravo ile sürrealist sonbahar

Park Bravo ile sürrealist sonbahar

Park Bravo 2011 Sonbahar/Kış koleksiyonuna  Portaluppi stilinde ağaç, yaprak ve çalılar, ahşap damarlar, Man Ray’in ışık ve gölgeleri, 50’li yılların maskülen gardrobu ilham veriyor. 

Yumuşacık manto ve kabanlar, yeni eko-kürk imajını oluşturan bukle dokumalar, geometrik hacimli ceketler için platin kaplamalı kumaşlar, “over-size” pantolonlarla kombinlemek için mikro fantazi örmeler bu konseptin yansımaları olarak karşımıza çıkıyor. Bluzlar ve elbiselerde kullanılan dökümlü ve parlak kumaşlar ise sonbahar manzaralarını üzerinize taşıyor. 

Bu sezonun renk teması, platin sarısı ile aydınlatılmış albino ‘Camel’dan, koyu gri melanja ve soğuk naturelden, vizon rengine doğru genişliyor. 

Tamamlayıcı olarak kristal küreler, antik Strass taşlar, yıkanmış kurdeleler, metal tohum ve yapraklarla çalışılmış aksesuarlar bu sezonun bohem feminenlik akımına ışık ve kişilik veriyor. 

Bu sezon, usta kesimlere ve hiç alışılmadık yollarla sağlanan çekiciliğe hazır olun. Park Bravo’da, sonbahar ve kışa renk katacak bir alışveriş deneyimi sizi bekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI