Ana SayfaYaşamParty Girl

Party Girl

Kalabalık bir kulüpte, her zaman herkesin baktığı bir kız vardır. Karanlık dans pistinin ışığıdır. Erkekler onunla çıkmak isterler ve kızlar da onun en iyi arkadaşı olmak isterler. Mükemmel bir parti kızından başka bir şey değildir. Partiler hayatıdır, günlerce sürecek enerjisi vardır ve onun yakınında olmak bizleri biraz daha heyecanlı yapar. 

Ne Giyer:
Payetler, pırıltılar ve ince silüetler… Ne de olsa parti kızı seksi kıyafetleri çok sever. Sürekli ilgi odağı olmak, dikkat çekmek ister. Dar, hatları ön plana çıkaran seksi elbiselerle gecenin yıldızı olması çok kolaydır. Kombinin en önemli aksesuarı ise daima ayakkabılarıdır. Aynı aşağıdaki kombinde olduğu gibi. Tabi aynı zamanda saatler süren danstan sonra hala daha devam etmek isteyecek parti kızı için ayakkabının şıklığı kadar rahatlığı da önemli denebilir. 

Partiyi seven kızlar için 2012-13 yılında ön plana çıkan parıltılı elbiseler yine sezonun modası olan ve Nine West`te bulacağınız bilekten bağlı siyah ayakkabılarla kombinlendiği zaman ortaya oldukça iddialı tarzlar çıkıyor. Kapıdan çıkarken deri ceketinizi unutmayın! Zira bu detay sizin kolayca fark edilmenizi sağlayacak.

*Parti kızı için seçtiğimiz birbirinden güzel Nine West modellerini fotogaleriden inceleyebilirsiniz. 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI