Ana SayfaDüğünPastanızı Yapacak Firmaya Bunları Sorun

Pastanızı Yapacak Firmaya Bunları Sorun

1. Pastanızı yapacak firmanın sizin zevkinize uygun işler yaptığından emin olmak için portfolyolarını inceleyin. 

2.Pastanızın görünüşü kadar tadı da çok önemlidir o yüzden mutlaka önceden bir tadım randevusu isteyin ve bunun için bir ücret uygulayıp uygulamadıklarını öğrenin.
3.Aklınızdaki düğün temasını pastacınızla konuşarak, size özel bir pasta yapmalarını isteyebilirsiniz. Ama unutmayın ki, özel tasarım pastalar her zaman daha pahalı olur.
4.Pasta üstü süsleriniz için de örneklere bakmayı ihmal etmeyin.
5.Fiyatlandırma genellikle dilim üzerinden yapılır. Pastanızdan kaç dilim pasta çıkacağını ve dilimlerin doyurucu olup olmadığını öğrenin.
6.Düğün günü pastanızın düğün mekanına ne şekilde ulaştırılacağı konusunu mutlaka karara bağlayın. Pastayı yapan firma mı getirecek yoksa siz kendiniz mi teslim alacaksınız? Bunu önceden öğrenin ki düğün günü iki ayağınız bir pabuca girmesin.
7.Tüketileceği ana kadar pasta ne şekilde saklanacak, mutlaka öğrenin. Özellikle yaz düğünleri için bu ayrıntı oldukça önemli olacaktır. Maket pasta kullanıp gerçek pastayı mutfakta tutmak isteyebilirsiniz.
8.Tezgah, tepsi ve bıçak gibi pasta ekipmanlarını sağlayıp sağlamadıklarını öğrenin. Bu, sıklıkla sorulması atlanan bir sorudur fakat bu gibi ufak detaylar son dakikalarda paniğe yol açabilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI