Ana SayfaMagazinPaul Gilbert konseri!

Paul Gilbert konseri!

Mr. Big ve Racer X gruplarının deli ve dahi gitaristi ilk kez Türkiye’de!

6 Aralık Saat: 21:30`da Romeo Julie`te

Paul Gilbert, Racer X ve Mr.Big gibi iki önemli grupla yayınladığı albümler ve kendi solo albümleri ile tanınmaktadır. Müzik hayatında çok erken yaşta başlayan Gilbert ilk albümünü 19 yaşındayken Black Sheep grubu ile yayınladı. Ardından kurduğu Racer X grubu ile yayınladığı albümler Paul Gilbert’in dünya çapında adını duyurdu. Kendine has tekniği ve uçuk gitar soloları ile bir anda gitar dünyasının ilgisini çekti.

Kısa sürede kurduğu grubu terk eden Paul Gilbert, David Lee Roth ile çalışmayı bırakan Billy Sheehan ile birlikte Mr.Big’i kurdu. Bu grup beklenen başarıyı fazlasıyla gösterdi ve grubun ikinci albümü Lean Into It özellikle “To Be With You” isimli şarkı sayesinde Billboard listelerinde 1 numaraya kadar yükseldi. 2 yıl sonrasında yayınladıkları Bump Ahead ile dünyanın en önemli rock gruplarından biri olarak yerlerini perçinlediler. Özellikle Cat Stevens klasiği Wild world için yaptıkları yorum ile listelerin üst sıralarında uzun süre kaldılar.

Mr. Big’i 1997 yılında bırakan Paul Gilbert solo kariyere ve eski grubu Racer X ile albümler yapmaya yöneldi. Bu arada Mr. Big’e Paul Gilbert yerine İstanbul konseri MOOD tarafından düzenlenen Richie Kotzen girdi.

Ibanez firmasının adına ürettiği özel gitarları kullanan Paul Gilbert hem usta müzisyenliği hem de uçuk kaçık hareketleriyle ilgi çekmektedir. Usta gitaristin 6 Aralık 2010’da İstanbul’da vereceği konser kesinlikle 2010’un en önemli müzik olaylarından biri olacak.

2000’li yılların başında Casablanca ve Sold Out olarak bilinen mekanın yenilenmiş hali olan Romeo Juliet Performance Hall’da gerçekleşecek olan konserde Paul Gilbert ve grubu konsere gelen izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Bilet fiyatları: 40,00 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI