Ana SayfaModaPernille Teisbaek Mango İçin Kapsül Koleksiyon Hazırladı

Pernille Teisbaek Mango İçin Kapsül Koleksiyon Hazırladı

İlk Mango Girl’lerden biri olan ve marka ile altı yılı aşkın bir süredir iş birliği yapan Pernille Teisbaek, ekim ayından itibaren piyasaya sunulacak timeless (zamansız) bir kapsül koleksiyon tasarladı. Koleksiyon, bu ve gelecek sezonlar için Premium kalite bir şehir tarzını yansıtan, materyalleri özenle seçilmiş, sürdürülebilir, 20 adet basic ve zamansız ürün ve aksesuardan oluşuyor.

Stilist, kreatif direktör, iş kadını ve anne olan Pernille, Be an Icon gibi birçok kampanyada Mango ile uzun zamandır iş birliği yapıyor. Koleksiyon, güncel ve çok yönlü it girl estetiğini yansıtmaya devam ediyor. Nötr renklerin öne çıktığı koleksiyonda, siyah, kurşun mavisiyle birlikte belirgin bir şekilde baş rolleri alıyor. Kentsel, sofistike, abartılı omuzları ve belirgin bel kesimleri ile göze çarpan maskülen tarzda özel dikim ürünler, ipek bluzlar ve dar kesimli, derin sırt dekolteli bluzlarla kombinleniyor. Spor formaları, kepler ve strass taşlar bu koleksiyonun kişiliğini yansıtarak, gardıropları bu ve gelecek Sonbahar/Kış sezonlarının en trend ürünleri ile dolduruyor. Çünkü modaları asla geçmeyecek.

Mango, yakın zamanda Leandra Medine, Andre Saraiva ve Chufy gibi sanatçılar ve yeteneklerle daha önce işbirliği yaptı. Bu proje ile firma, Akdeniz tarzının yeni bir bakış açısı ve yeni bir yorumunun sunduğu kişilik ve değerden beslenirken, topluluğunu birleştiren bağları güçlendiriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI