Ana SayfaGüzellikPerricone Pigment Corrective

Perricone Pigment Corrective

Bronz bir yaz geçirmek uğruna uzun süre güneş ışınlarına maruz kalınıyor. Sonucunda ise hasar gören ciltte leke problemi yaşanıyor. Dr.Perricone sonbahara girerken güneşten hasar görmüş cildi aydınlatan, toparlayan ve lekelerden arındırmaya yardımcı devrimci bir formülle sahneye çıkıyor!

En özel içeriklerden olan ve leke görünümünü azaltan, Pigment Corrective’in içerisinde bulunan (Güney Fransa’da yetişen bir çam ağacı türünün özü olan) Pycnogenol sahip olduğu güçlü antioksidanlarla cildi koruyarak lekelerin azalmasına yardımcı oluyor, ciltteki kolajeni yeniliyor.
Dr. Perricone’a patentli bir içerik olan ve Tüm Perricone içeriklerinin ana aktif içeriği olan DMAE kaslara dirilik ve gerginlik kazandırarak ciltte sıkılaşma sağlıyor.
Dr. Perricone’a patentli bir diğer içerik olan ve C vitaminin gelişmiş bir formülü olan Vitamin C Ester ise cilde daha aydınlık bir görünüm kazandırırken cilt tonunu dengeliyor.
Aralarında Uma Thurman, Eva Mendes, Sheryl Crowe, Rene Zellwegger gibi ünlü Hollywood starlarının da bulunduğu büyük bir kullanıcı kitlesi olan Perricone ürünleri Türkiye’de seçkin yetkili eczanelerde satışa sunuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI