Ana SayfaModaPFW Jean Paul Gaultier 2013 Couture

PFW Jean Paul Gaultier 2013 Couture

Tam da couture defilelerindeki floral desenlerden, ağır işlemelerden ve kendini tekrarlayan takımlardan sıkıldığımız anda Jean Paul Gaultier, Hint esintili koleksiyonuyla bizi biraz da olsa bambaşka diyarlara götürdü.

Ağır işlemeler yerine renkli çizgilerin hakim olduğu koleksiyonda ağırlıklı olarak uzun eteklere ve omzu düşük üstlere yer verildiği için biraz da çingene rüzgarları eserken defilenin en eğlenceli kısmı gelinliğin altından bir anda podyuma renkli ve parlak elbiselerle çıkan çocuklar oldu. Couture`u sıkıcı halinden çıkartan ve biraz da olsa cesaret katan tasarımcının kullandığı aksesuarlar da dikkat çekiciydi. Couture tasarımlara salaşlığı da getiren Gaultier, mankenlerin bileklerini iri bileziklerle doldururken boyunlarına da uzun kolyeler yerleştirdi.

Hollywood`daki Hint akımının podyumu oldukça etkilediği su götürmezken Gaultier, tasarımlarıyla  Bollywood rüzgarını modern kesimlerle başarıyla harmanladı. Jean Paul Gaultier`in eğlence dolu koleksiyonunu fotogaleriye tıklayarak inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI