Ana SayfaModaPFW Versace 2013 Couture

PFW Versace 2013 Couture

Dün Versace`nin koleksiyonunu tanıtmasıyla başlayan PFW couture defileleri, birkaç gün boyunca hayalimizdeki prensesleri podyumlara indirecekler. Açılış defilesi gerçekleştirmenin oldukça heyecanlı olduğunu belirten Donatella`nin defilesinin ön sırasında Olivia Munn ve Prenses Charlene başta olmak üzere pek çok tanıdık sima yerini aldı.

Günlük yaşama da iddia getirmek isteyen Donatella, maskülen akımı couture tasarımlarına da yansıttı ve ortaya siyahla altın detayının birleştiği bir koleksiyonla karşımıza çıktı. 2013 yılında uzun etekleri bir kenara bırakan Versace, mini elbiselere ve pantolonlara ağırlık verdi. 24 karat altınlarla pantolon ve etek kenarlarını süsleyen Donatella, söz konusu son sırada yer alan uzun elbiselere gelince tabii ki imzası olan neon renkleri ve transparan detayları da unutmadı. Uzun elbiselerini neon detaylarla tamamlayan tasarımcının koleksiyonunda en çok beğenilen noktalardan biri de şeffaf ayakkabıları oldu.

Kadınların gece hayatındaki maskülen detayları ön plana çıkartan Versace 2013 Couture`de kullanılan siyah ağırlıklı göz makyajı da büyük beğeni topladı. Paris`te başlayan couture defilelerinin ilki olan Versace`nin güçlü koleksiyonunu fotogaleriye tıklayarak inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI