Ana SayfaModaPFW Zuhair Murad 2013 Couture

PFW Zuhair Murad 2013 Couture

Tam dört gün boyunca hayalimizdeki prensesleri podyuma taşıyan Paris Couture Haftası bugün bizlere veda ediyor. Elie Saab`dan sonra en çok merak edilen tasarımcılardan biri olan Zuhair Murad, son gün podyumdaydı.

Her zamanki gibi kadınsı zarafet ile dişiliği, kullandığı detaylarla çok iyi dengeleyen Murad, son couture koleksiyonunda baştan aşağı işlemelere yer verdi. Mini elbiselerde az da olsa Barok döneminin çizgileri görünürken uzun elbiseler Helenistik döneme ait zarif detaylar taşıyorlardı. Altın ve gümüş rengini bu koleksiyonda en yakın iki arkadaş ilan eden Zuhair Murad, transparanlığı her zaman olduğu gibi, hatta biraz daha arttırarak, kullanmayı unutmadı. Tek omuzlu elbiseleri ve balık kesimleri de podyuma taşıyan Murad, anlaşılan 24 Şubat`ta gerçekleşecek olan Oscar Ödüler Töreni`nde yine pek çok elbisesini kırmızı halıdan süzdürecek.

Altın ile gümüşün, Barok ile Helenistik dönemin tek bir çizgide buluştuğu Zuhair Murad 2013 Couture koleksiyonunu fotogaleriye tıklayarak inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI