Ana SayfaModaPFW`den ilginç kareler

PFW`den ilginç kareler

Her sene birbirinden değişik koleksiyon çıkartan ünlü tasarımcılar, kendilerini tekrarlamamak için koleksiyonda kullandıkları detaylara önem veriyorlar.

24 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen ve Louis Vuitton, Elie Saab, Christian Dior, Saint Laurent gibi birbirinden değerli markaların yer aldığı Paris Moda Haftası`nda da en çok ilgiyi detaylar çekti. Podyumda yel değirmenleriyle moda rüzgarları estiren Karl Lagerfeld`in deniz kenarı içirn hazırladığı ve "Hula Hoop" ismini verdiği devasa Chanel çantalar haftanın en iddialı, en çok beğenilen ayrıntısıydı.

Ancak her ayrıntı Chanel`in aldığı olumlu iltifatları alamadı. Celine`nin 2013 yazı için hazırladığı tüylü terlikler ve topuklular adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. Pek çok moda takipçişi tarafından "rezalet" olarak değerlendirilen ayakkabılar ister istemez reklamın iyisi kötüsü olmaz dedirtti.

Geçtiğimiz defilede 8 milyon dolarlık treni podyuma getiren Marc Jacobs, bu sene bütçeyi biraz daha kısarak mankenlerin konforunu bir parça düşürdü ve yürüyen merdivenleri satranç tahtasını andıran zeminin üzerine dizdi.

Alexander McQueen`in kafeslerinden Louis Vuitton`un satranç tahtasına kadar PFW`nin öne çıkan bütün detaylarını görmek ve en beğendiklerinizi seçmek için lütfen fotogaleriye tıklayın.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI