Ana SayfaGüzellikPhilips, saç trendlerine yön veriyor

Philips, saç trendlerine yön veriyor

Philips’in en ileri teknolojileri kullanarak geliştirdiği yeni ürünü ile saç şekillendirmede yeni bir dönem başlıyor. Philips’in yeni ürünü HP 8297, bayanları fön fırçası ve diğer saç şekillendiricilerini birarada kullanmak zorunda bırakmadan, saçlarda mükemmel bir görünüm ve parlaklık sağlıyor. Saçlara en hızlı ve kolay biçimde istenilen şekli vermeye yardımcı olan ürün, saçın doğallığını da göz önünde bulundurarak saç sağlığını koruyor.  

Dünyaca ünlü saç stilisti Andy Uffels, sezonun en moda saçlarını Philips’in hacim ve doğal düzlük veren yeni şekillendiricisi ile kolaylıkla yaparak mükemmel sonuçlar elde ettiğini söyleyerek “Philips’in yeni nesil sağlıklı saç şekillendirme ürünlerinden en yenisi ile tanışın. Bu ürün sayesinde bayanların saçları doğal formunu kaybetmeden kolaylıkla hacim kazanırken, kıskandıran saçlarla ışıl ışıl parlayacak.” dedi. 

Christian Dior, Gucci, Yves Saint Laurent gibi moda devlerinin defilelerinin ünlü saç tasarımcısı Andy Uffels, Philips’in yeni saç şekillendiricisinin tanıtımı için İstanbul’a geldi. Her sezon yorumlarıyla saç trendlerine yön veren Uffels, 2010 – 2011 sezonunda hareketli, parlak ve sağlıklı saçların moda dünyasına hükmedeceğini söyledi. 

Uffels; “Hacimli, doğal düz saçlar bu sezon moda şovlarının anahtar modellerinden biri. Blumarine, Balmain, Chloe ve Aquascutum gibi markalar, bütün şovlarını bu modelle süslüyor. Bu model, şüphesiz ki bu sezonun en kullanılabilir ve popüler modellerinden bir tanesi. Doğal düz saçlar, yapması çok kolay ve rahat hissi verir ancak yapılması zor bir modeldir. Ama artık herkesin konuştuğu bu saç modelini siz de Philips’in yeni saç şekillendiricisi ile rahatlıkla yapabilirsiniz. Gün içinde bu modeli, saç uçlarını yumuşak ve gevşek bir şekilde kıvırarak, gece ise, uçları ve katları kabartarak hacimli bir görünüme sahip olmak için kullanabilirsiniz.” dedi.

Öte yandan Andy Uffels’a göre; 2010 Sonbahar / Kış saç modellerinde öne çıkan bir başka trend ise saçlarda modern bir şıklığa sahip olmak. Uffels, Katie Holmes, Anne Hathaway gibi Hollywood yıldızlarının öncülüğünü yaptığı “Bob” stili kesimlerin öne çıktığı bu modele de bu sezonda çok sık rastlayacağımızı belirtti.

Bu yılın ortaya çıkan bir diğer saç trendy “Işıltılı Büyü”’ için ise Andy Uffels, romantik bir şekilde, yapılmamış görünümü, yumuşak ve doğal dalgalarla çok çekici olduğunu ve bu modelin Paris Moda Haftası’nda ön planda yer aldığını söyledi.

Philips, hacim ve doğal düzlük veren yeni saç şekillendiricisi ile doğal görünümlü saçlara yeniden hayat veriyor… Philips’in saç şekillendirmede devrim yaratacak yeni ürünü, seramik plakalardan oluşan tarak şeklindeki tasarımı ile saça doğal hacim verirken, saçın parlak, doğal ve düz bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Philips’in hacim ve doğal düzlük veren yeni saç şekillendiricisi, özel kontrol sistemi ile de saçlardaki gerginliği kontrol ederek, saçın dolaşmasını engelliyor. İyon teknolojisi ile saçlarınız elektriklenmiyor, parlak görünüyor. 

Özellikle doğal görünümlü saçlar için tasarlanan bu ürün, saçlarda gün boyu kalıcı, parlak ve sağlıklı bir görünüm sağlıyor. Doğal, düz modelin yapımı için en uygun sıcaklık olan 200 dereceye kadar ısınan yeni şekillendirici, 15 saniyede kullanıma hazır hale gelerek, mükemmel sonuçları garanti ediyor. Saçlarda adeta tarar gibi kullanılan özel taraklı formu, kişisel beceri gerektirmeden kolayca mükemmel sonuçlara ulaştırırken, ısıya dayanıklı özel saklama çantası da taşıma kolaylığı sunuyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI