Ana SayfaErkek ModasıPhilips tıraş makinesi

Philips tıraş makinesi

Philips, kendisine özen gösteren erkeklere SensoTouch serisi’nin üstün teknolojisi ile pürüzsüz ve keyifli tıraş sunuyor.

Bugüne kadarki en gelişmiş tıraş sistemine sahip olan SensoTouch 3D RQ1260 tıraş makinesinin tıraş başlıkları, GyroFlex 3D özelliği ile 3 farklı yöne bağımsız olarak hareket ederek yüzünüzdeki tüm kıvrımlara mükemmel uyum sağlıyor ve ulaşılması zor bölgeleri bile kolaylıkla tıraş ediyor. SensoTouch 3D RQ1260, deliklerin normal uzunluktaki sakalları, kanalların uzun ve yatık sakalları, dairelerin ise kısa sakalları tıraş ettiği UltraTrack tıraş sistemi ile hızlı ve mükemmel sinekkaydı tıraş imkanı sunuyor.
Tıraş başlıklarının 2 farklı yöne bağımsız hareket ettiği GyroFlex 2D sistemi ile yüzünüzün tüm kıvrımlarını kolayca izleyen ve Dual Precision tıraş başlıkları ile en kısa tüyleri bile pürüzsüz tıraş eden SensoTouch 2D RQ1150 ise sahip olduğu düzeltici ile de bıyık ve favorilere kusursuz şekiller vermenizi sağlıyor.
Tıraşı Keyfe Dönüştüren Teknoloji
SensoTouch serisinin sahip olduğu Aquatec teknolojisi ile dilerseniz pratik ve konforlu kuru tıraş, dilerseniz istediğiniz köpük veya jel ile ferahlatıcı ve keyifli ıslak tıraş olabilirsiniz. Patentli Süper Kaldır ve Kes sistemi ile SensoTouch tıraş makinelerinde bıçaklardan biri sakalı kaldırırken diğeri kesiyor ve mükemmel sinekkaydı tıraş sunuyor.  Cildinizin sağlığına da önem veren SensoTouch serisi, SkinGlide başlıkları ile sürtünmeyi azaltarak, cildinizin tahriş olmasını engelliyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI