Ana SayfaGüzellikPhyto’nun Elektriklenme Karşıtı Phytodefrisant Serisi ile Saçlara Eşsiz Bakım

Phyto’nun Elektriklenme Karşıtı Phytodefrisant Serisi ile Saçlara Eşsiz Bakım

Bahar mevsimlerinde yaşanan hava değişimine karşı koruma ve doğal yatıştırma sağlayan Phytodefrisant, 72 saat boyunca elektriklenme karşıtı bakım sunarak saçınızı %80 oranında nemli tutuyor.

Phytodefrisant Ritüeli elektriklenme kontrolü, nem karşıtı aksiyon, uzun süreli fön koruma etkisi ve besleme adımları ile tüm saç tipleri için eşsiz bir bakım sağlıyor. Saçı pürüzsüzleştirmek için uzmanlar tarafından, en etkili bitkisel malzemeler ile geliştirilmiş formülü saçları mükemmel şekilde yumuşatıyor, neme karşı koruma sağlıyor, esnek, yumuşak ve parlak saçlara kavuşturuyor. İçeriğindeki Hawaï simgesi olan Kukui Cevizi yağı saçı besliyor ve yumuşatıyor,  Guar Gam kılıflama etkisi sayesinde daha uzun süre dayanması için fönü̈ kurutuyor. Derin okyanuslardan amino asitler bakımından zengin Kırmızı Deniz Yosunu ise kıvrılmayı yumuşatıyor ve neme karşı koruyor ve üstün bir bakım sunuyor.

 

Phytodefrisant Elektriklenme Karşıtı Şampuan

Kabaran saçları beslemek ve yatıştırmak için geliştirilen Phytodefrisant Şampuan, içeriğindeki Kukui Cevizi yağı, Kinoa proteinleri ve semizotu özü ile saçları ağırlaştırmadan besliyor, neme karşı koruyor ve kolay şekillenmesine yardımcı oluyor. Besleyici ve hafif yağ dokusu ile saç tellerine yumuşaklık ve esneklik kazandırıyor. Saç tellerini düzleştirerek elektriklenmeyi kontrol altına alan şampuan saçlara kontrollü bir hacim kazandırıyor.
 

Phytodefrisant Elektriklenme Karşıtı Bakım Jeli

Evinizde mükemmel bir fön etkisi için geliştirilmiş Phytodefrisant Balsam, fönlemeyi kolaylaştırıyor, saçları ısıya karşı koruyor, nemlendiriyor ve güçlendiriyor. Ferula, Adaçayı, Yaban Turbu, Papatya, Guar Gum ve Ebegümeci ekstraksiyonu gibi %97 doğal içerikleri ile saçlarınıza saygılı ve eşsiz bir bakım sağlıyor, hava değişimine karşı koruyor. Fön işleminin 48 saat boyunca kusursuz bir şekilde kalmasını sağlayan, görünmez jel yapısı şampuan sonrası nemli saç tellerine geniş dişli bir tarak yardımıyla uygulanıyor ve durulanmıyor.
 

Phytodefrisant Elektriklenme Karşıtı Bakım Kremi

Bakım ritüelinin tamamlayıcı bakım adımı olarak kullanılan bakım kremi kusursuz bir görünüm için pürüzsüzleştirici fırça ile sunuluyor. Kabarmayı engellemek ve bebek saçları pürüzsüzleştirmek için özel olarak geliştirilen krem ilk kullanımdan itibaren etkisini hissettiriyor. Görünmez jel yapısı ile güzel bir his bırakırken, Kırmızı Deniz Yosunu özü, Aloe Vera özü, Ebegümeci özü ile saçlara eşsiz bir bakım sağlıyor. Kuru saç köklerine ve tellerine, elektriklenme olan bölgelere uygulanıyor ve durulanmıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI