Ana SayfaMagazinPınar Altuğ`nun güzellik sırrı

Pınar Altuğ`nun güzellik sırrı

Pınar Altuğ güzellik sırlarını paylaştı..

Medyafaresi’nin haberine göre, kremlerini hiç aksatmadığını söyleyen güzel yıldız, "Annem çok bakımlı kadındı. Sanırım onun bana bıraktığı önemli miraslardan biri bu. Bakım kremleri kullanmaya çok küçük yaşta başladım ve hiç aksatmadan hâlâ kullanırım. Asla makyajlı yatmam. Elimden geldiğince bol su içmeye çalışırım. Çünkü cildin esnekliğini korumanın en önemli faktörü bu." dedi

Hamama giderim

Ayrıca mutlaka 3 haftada bir kese yaptırdığını belirten Altuğ, ölü derilerin atılmasının çok önemli olduğunu, son 16 yıldır her 3 haftada bir mutlaka hamama gidip kese yaptırdığını ifade etti. Saç bakımımı hiç ihmal etmeyen güzel yıldız; ayda bir cilt bakımı, haftada bir manikür, pedikür yaptırdığını belirtti.

Sağlıklı beslenmeye çalıştığını da ilave eden güzel yıldız, "Elimden geldiğince spor yapmaya çalışıyorum. Yazın güneşleniyorum ama kışın da yanık tenli olmayı sevdiğim için solaryuma giriyorum. Böylece fazla makyaj yapmama gerek kalmıyor. Yeme alışkanlığımın çok sağlıklı olduğunu söyleyemem ama bol meyve ve sebze tüketirim." dedi.

Anneliğin ise ona ayrı bir güzellik kattığını düşünen Altuğ, bunu şu sözlerle dile getirdi: "Elimden geldiğince uykuma dikkat etmeye çalışıyorum. Özellikle çekimim olduğu zamanlar. Anne olduktan sonra bu söylediklerimin çoğu sekteye uğrayabiliyor. Ama annelik de insana ayrı bir güzellik katıyor."

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI