Ana SayfaYaşamPınar Du Pre sergisi devam ediyor

Pınar Du Pre sergisi devam ediyor

Sanatçı Pınar Du Pre; 12 Ocak’ta Gallery LiNART’ta açtığı sergisinde, eserlerinde uyguladığı farklı tekniğiyle sanat tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Kullandığı tekniği “Media Fusion” olarak adlandıran sanatçı, eserlerinde, izleyeni renkli ve çok boyutlu bir yolculuğa çıkarıyor. Du Pre’nin,  gerçeklik ile rüyaların arasındaki yakın benzerliği araştırdığı “It Was Good While It Lasted /  Devam Ettiği Sürece Güzeldi” sergisi, 7 Şubat 2012 tarihine kadar Gallery LiNART’ta!

Kullandığı renkler, tarzı ve tekniğiyle ön plana çıkan Pınar Du Pre, eserleriyle, koleksiyonerlerin ilgisini çeken yeni dönem sanatçılar arasındaki yerini almaya başladı. Kendi tekniğine Media Fusion adını veren sanatçı, eserlerini yaratırken, Quantum mekaniği ve M teorisi anlayışlarından esinleniyor. Pınar Du Pre’nin resimleri; günlük hayatımızın dokunulabilir gerçekliğinin, dünyadaki her şey gibi yanıltıcı bir şekilde, sanal olduğunu göstermeyi hedefliyor.

Bilimsel bulgulara göre beyinlerimizin, “dış dünyayı” her seferinde plastik gibi şekillendirdiğini ve bu dünyanın bize “gerçek” gibi geldiğini belirten Pınar Du Pre; tekniğiyle bu “gerçeğin” bir yanılgı olduğunu anlatmaya çalışıyor. Sanatçının, eserlerinde kullandığı dijital sanatlar, algımızın sanallığını yansıtırken; akrilik, varak ve “epoxy” gibi klasik sanat araçları da, gerçekliğimizin yaratılmış ve dokunulabilir tarafını yansıtıyor.

Pınar Du Pre’ye ait, “It Was Good While It Lasted / Devam Ettiği Sürece Güzeldi” adlı kişisel sergisi; 7 Şubat 2012 tarihine kadar Gallery LiNART’ta gezilebilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI