Ana SayfaYaşamPink Burlesque Gecesi

Pink Burlesque Gecesi

Gösteri dünyasının gelmiş geçmiş en eğlenceli ve etkileyici danslarından olan  burlesque, İtalya’dan gelecek Deseda Profesyonel Dansçıları’nın performansıyla gece hayatının en popüler mekanı olan Billionaire Club’ın büyüleyici atmosferinde İstanbul gecelerine yeni bir heyecan katacak.

Burlesque dansı, 1 Aralık Perşembe gecesi Billionaire’in seçkin stiliyle yorumlanacak “Pink Burlesque Party” kapsamında Deseda Profesyonel Dansçıları’nın özel ve eğlenceli gösterisiyle sergilenecek. Pembe kostüm ve aksesuarlarıyla Deseda Profesyonel Dansçıları’na eşlik edecek Billionaire kızları da, gece boyunca izleyenlere unutulmaz ve zarif bir dans gösterisi sunacaklar.

Ünlü DJ Andrea T. Mendoza’nın müzikleriyle hareketlenecek partide, Billionaire kızları da ilginç kostümleriyle Mendoza’ya eşlik edecek.

İstanbul’un en lüks oteli The İstanbul Edition’da yer alan Billionaire Club, özel dekorasyonu, muhteşem müzikleri ve sürpriz şovlarıyla konuklarına alışılagelmişin dışında  partiler düzenlemeye devam edecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI