Ana SayfaYaşamPinkfreud`dan Sorun Bendeymiş Raflarda

Pinkfreud`dan Sorun Bendeymiş Raflarda

Dizüstü Edebiyat serisi sevilen kitaplarını çıkartmaya devam ediyor. Çok satanlara giren Pinkfreud`un `Sorun Bende Değil Sende` kitabının devamı niteliğini taşıyan `Sorun Bendeymiş` raflardaki yerini aldı.

Aşkı karmaşıklaştıran türümüzün en tatlı örneklerinden pinkfreud’u, twitter ve blog aracılığıyla her gün yaklaşık 100,000 kişi okuyor, izliyor. Kimi onu en yakın dostu, kimi düşmanı biliyor. Her söylediği konuşuluyor. Popülerliğini halen koruyan ilk kitabının ardından Sorun Bendeymiş’de hikaye devam ediyor ve sorunun kimde olduğu anlaşılıyor. 

“Beklemediğim bir cümle kurdu bana, cümle haline gelmiş bir kelime, kelime haline gelmiş bir makas. Kesti attı bir anda: “Bitti.”

Bir kadının ayrılık acısıyla nasıl başettiğine dair yazılmış en eğlenceli kitabın yazarı pinkfreud, ikinci kitabında sonun başlangıcına götürüyor bizleri. Bir kadın bu kadar mı mahveder kendi hikayesini? 

İlk kitapta nefret ettiğiniz Bora`ya bu kitapta aşık olacaksınız ve aşkın karşısında aldığımız her hale tercüman olan pinkfreud’u yine çok seveceksiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI