Ana SayfaModaPippa Middleton Mercek Altında

Pippa Middleton Mercek Altında

Düşes Kate Middleton`ın kız kardeşi Pippa Middleton`ın her hareketi Kraliyet Düğünü`nden bu yana takip halinde. İngiliz basınının göz bebeği haline gelen baldız Pippa Middleton, İngiliz kadınları tarafından da merakla izleniyor. Ablası gibi her kıyafeti, her aksesuarı yok satıyor. Ayrılık haberi günlerce gazetelerin ilk sayfasında kalan Pippa, stili ve düzgün vücudu ile de birçok alanda adından sıkça söz ettiriyor.

1983 doğumlu olan baldız Pippa Middleton, Kraliyet düğününde fildişi dar bir Alexander McQueen elbise ile görüntülendiğinden beri İngiltere`nin dedikodu kazanlarını da kaynatıyor. Şu sıralar Alex Loudon isimli sevgilisinden ayrıldığı da söylenen Pippa, şu ana kadar İngiltere`de birçok açıdan hayran olunan ve takip edilen isim haline geldi.

Yuvarlak ama düzgün kalçası ile tüm kadınların dikkatini çeken Pippa, İngiltere`deki popo estetik sayısını da yüzde 60 arttırdı. Giydiği kıyafetler ve taktığı çantalar da yok satanlar arasına girdi ve neredeyse ablası Düşes Kate Middleton`ı geride bıraktı. Biz de bu son dönem adından sıkça söz ettiren ve her giydiği moda olan baldız Pippa Middleton`ı mercek altına almak istedik. Ünlü tasarımcıların kıyafetlerinin yanı sıra uygun fiyatlı mağazalardan da giyinen Pippa Middleton`ın tarzını yakından incelemek için lütfen fotogaleriye tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI