Ana SayfaModaPlajlarda Tek Renk Hakimiyeti

Plajlarda Tek Renk Hakimiyeti

2019 plaj sezonunda transparan detayların sıkça kullanıldığı modellerde dar şeritler, bantlar, fırfırlar bu sene dikkat çekiyor.80’li yılların modası,  kadın vücudunu etkileyici bir biçimde ortaya çıkaran tek parça mayolar tek renk ve desenli alternatifleriyle yine kadınların favorisi olarak dikkat çekiyor.  Retro tarzı yüksek bel modeller modern ve şık görüntüleriyle dikkat çekerken bu senede plajların gözdesi olarak öne çıkıyor.  Büstiyer tarzı bikini üstleri, düşük omuzlu ya da diğer adıyla carmen kollu bikiniler, kişiye özel tasarlanmış gibi duran mayolar, canlı renklerden oluşan çiçek ve tropikal  desenler  her zamanki gibi çok popüler… Tek omuz modeller sezonun trendi olarak Argento koleksiyonunda yer alıyor.
 
Mayonun yalnızca denizde giyildiği algısını ters yüz eden  tasarımlarda güçlü  renkler kullanılarak file, kemer,  transparan, fiyonk ve çapraz bant detaylarıyla da bir yaz stili yaratılıyor. Argento’nun ruhuna uygun olarak tasarlanan koleksiyonda uçuş uçuş plaj elbiseleri ve  etekler  şık ve tarz görünümüyle dikkat çekerken Kırmızı ‘nın kullanıldığı tasarımlar  da ayrıca enerjik bir yaza hazırlıyor.

Yeni modelleriyle Argento Beachwear 2019; her zamanki gibi kendinden emin, ne istediğini bilen, gittiği her yerde ilgi odağı olmak isteyen tüm kadınlar için…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI