Ana SayfaGüzellikPolijel Tırnaklar İle Tanışın

Polijel Tırnaklar İle Tanışın

Manikür sırasında uğradığı işlemlerden dolayı tırnaklarınız zarar görmeye başlamış ve siz de yeni bir arayış içerisine girmişseniz doğru yerdesiniz! Doğal tırnaklarınıza zarar vermeyen, jel ve akrilik tırnakların karışımından ortaya çıkmış bir yöntem olan polijel, manikür trendleri arasında en uzun süre tırnağınızda kalan yöntem olabilir. Detayları öğrenmek için okumaya devam edin!

Polijel Tırnakları Diğer Yöntemlerden Ayıran Ne?
Akrilik ve polijel tırnaklar arasındaki en büyük benzerlik, tırnak uzatmak söz konusu olduğunda son derece başarılı olmaları. Akrilik tırnaklarda kimyasal kullanımı polijel tırnaklara oranla biraz daha fazladır ve polijel tırnakları şekillendirmek çok daha kolaydır. Geleneksel jel tırnakların daha ince ve polijel tırnaklara oranla tırnaklarınıza daha çok zarar vermesi, polijel manikürü bir adım öne çıkartıyor. 

Polijel Tırnaklar Güvenli Mi?
Tırnaklarınızı yaptırdığınız süreçte tırnak bakımınızı bırakmamalısınız. Zamanı geldiğinde dikkatle çıkarmalı ve tırnaklarınızı kırmamaya dikkat etmelisiniz. Polijel tırnakları çıkarırken tırnaklarınızı soymak veya sert hareketlerle koparmaya çalışmak tırnaklarınıza tahmin ettiğinizden daha çok zarar verebilir. Bu yüzden tırnaklarınızı ıslatmak ve zarif hareketlerle protez tırnakları çıkarmak tırnaklarınız için en iyi çözüm yolu.

Polijel Tırnaklar Ne Kadar Kalıcı?
Uzmanlar polijel manikürlerin üç haftaya kadar tırnakta kalabileceğini söylüyor. Bu süre yaşam tarzınıza ve tırnaklarınızın günlük olarak ne kadar aşındığına bağlı olarak değişim gösterebilir.

Polijel Tırnaklar Kimler İçin İyi Bir Adaydır?
Akrilik kadar hacimli veya jel manikürler kadar ince olmayan, uzun ömürlü ve dayanıklı bir model arıyorsanız polijel tırnaklar yeni favoriniz olabilir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI