Ana SayfaModaPop Art trendi nasıl kullanılır?

Pop Art trendi nasıl kullanılır?

Sanatı seviyor, renkli giyinmeyi tercih ediyorsanız 2014 baharında karşınıza fazlasıyla çıkacak olan pop-art trendi ilginizi çekebilir. Tablolardan, heykellerden ve desenlerden ilham alan pek çok tasarımcı, yorumlarını kattıkları sanat eserlerini birer tasarım harikalarına dönüştürdüler.

2014 hazır giyim koleksiyonlarında kendilerini renklerin ve çizimlerin hakimiyetine bırakan Giorgio Armani ve Kenzo gibi isimlerin yanı sıra uzun zaman sonra ilk defa rengarenk bir koleksiyonla karşımıza çıkan Chanel, bu  trendin ne kadar kalıcı olacağının sinyallerini verdi.

Ünlüler arasında zaman zaman yaygın olan bu akımın en büyük temsilcilerinden biri ise Lady Gaga. Son albümüne bile “Artpop” ismini veren şarkıcı, gerek gündelik yaşamında gerekse sahnedeki kostümlerinde bu  trendden vazgeçmiyor.

Gözü fazlasıyla yoran bu trendin dezavantajı ise yanlış kombinlendiğinde insanı palyaçoya çevirmesi. Pop-art trendi genellikle tek parça elbiselerde daha şık görünüp bu tür tasarımlar kombinlenmesi kolaydır. Rita Orta gibi giyeceğiniz renkli bir elbiseyi basic renkteki bir ayakkabıyla tamamlayarak oldukça şık bir görüntü elde edebilirsiniz.
Pop-art etkisindeki bir eteği yine tasarımın içinde bulunan renkteki bir gömlekle tamamlayarak gündüz şıklığını da yakayabilirsiniz. Unutmayın bu akımdaki en önemli nokta renklerin uyumu!

Fotogaleriye tıklayarak bu trend konusunda ilham alabilir, sezon ürünlerini yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI