Ana SayfaYaşamPost-it ile Sanat `Çok Çağdaş`

Post-it ile Sanat `Çok Çağdaş`

3M’in ofis ürünleri markası Post-it’i özgün baskı tekniğiyle buluşturarak yarattığı eserleri ve enstalasyonlarıyla tanınan Ardan Özmenoğlu, 7 Nisan-2 Mayıs 2011 tarihleri arasında “Very Contemporary!- Çok Çağdaş!` isimli kişisel sergisiyle Maçka Modern’de…
Ardan Özmenoğlu, bu sergisi için “Osmanlı Anatomisi Serisi” adını verdiği üç boyut izlenimli, çok katmanlı eserler hazırladı. Kendi geliştirdiği Post-it üzerine ipek baskı, boyama, enstelasyon tekniklerini kullanan Özmenoğlu, kendisiyle özdeşleşen neon ve kavramsal sanat eserleri üretiyor.
Alışılmış kalıpların dışında özgün, orijinal fikir ve tekniği ile göz dolduran eserler üreten çağdaş Türk sanatçılarımız arasında anılan Özmenoğlu; New York, Viyana ve Belçika’da atölyelerde çalışmış ve San Francisco Sanat Enstitütüsü’nde konferans vermiştir. Ayrıca sanatçı, yurtiçi ve yurtdışında birçok kişisel ve grup sergilerine katıldı. En son 09 Mayıs–25 Temmuz 2010 tarihleri arasında Almanya’nın Hagen Osthaus Müzesinde ve 08 Ekim 2010–22 Kasım 2010 tarihleri arasında ve Macaristan’ın Pecs şehrinde Janus Pannonius Müzesi’nde düzenlenen Türk Çağdaş Eserleri sergilerine katıldı ve eseri sergi katalogunun kapağında kullanıldı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI