Ana SayfaModaPRADA Outdoor Pop Up, Yalıkavak Marina'da Açıldı

PRADA Outdoor Pop Up, Yalıkavak Marina’da Açıldı

Bahçede piknik, kumsalda oyunlar, ağaçların serin gölgesi ve bir dağ kulübesine yansıyan güneş ışıkları. Bu dört deneyimi kutlama niteliğindeki Prada Outdoor; Bahçe, Sahil, Dağ ve Kar olmak üzere dört ortamın uyandırdığı duygulara adanmış bir dizi mekandan oluşuyor ve her ortamı çağrıştıran orijinal ürünlerden bir seçki sunuyor.
 
Yalıkavak Marina Bodrum’da 12 Temmuz – 12 Eylül tarihleri arasında açık kalacak yeni Prada Outdoor pop-up mağazası, kum tepeleri, kayalar, beyaz ve deniz mavisi tente ve güneşliklerle yaratılan eğlenceli bir plaj görünümü sunuyor. Burası insanların güneşlenirken rahatlayabilecekleri, şnorkelle yüzebilecekleri veya gün batımında beach barın terasında içkilerini yudumlayabilecekleri bir yer. Plaj kabinleri, sörf tahtaları ve cankurtaran kuleleri arasında her biri Sahil temasıyla bağlantılı özel bir kadın ve erkek hazır giyim koleksiyonu şekilleniyor.
 
Bu ortamda temel Re-Nylon gabardin plaj kıyafetleri ve havlu bornozlar siyah naylon detaylarla sofistike bir boyut kazanırken farklı stillerle kombine edilebiliyor. Seçkide makro logolu streç pamuklu oversize stiller, canlı renklerde çizgili mini ve modern poplin parçalar, minimal tasarımlı tığ işi tunikler, delikli napa deri bomber ceketler, kontrast desenli gömlekler ve pijamalar yer alıyor. Kristal işlemeli file kaplı beyaz tişörtler yıldızlı bir gökyüzünü çağrıştırırken pullu şifon elbiseler suyun ışıltısını andırıyor. Güzel çiçek nakışları beyaz pamuklu jarse tuniklere, yeleklere ve tişörtlere parlak detaylar katıyor.
 
Benzer hisler uyandıran erkek giyimi 50’li yılların rahat görünümünü yansıtan havlu parçalar, canlı renk bloklu veya ikonik çizgili streç poplinden normal ve bermuda şortlar, karışık marka detaylı bowling gömlekleri, üç boyutlu Prada logosuyla tamamlanan siyah ve beyaz sweatshirt’ler ile hafifliğiyle farklılaşan delikli napa bomber ceketler içeriyor.
 
Aksesuarlarda kullanılan materyaller de canlı renkleriyle dikkat çekiyor. Farklı boylarda sunulan çantalar koleksiyonda öne çıkıyor. Çok renkli pamuklu ve hasır örgü alışveriş çantalarının yanı sıra hasır ve deri malzeme ile zincir veya havlu kumaş ve nakışlı logo detayıyla tamamlanan mini çantalar sunuluyor. Plaj aksesuarları seçkisinde toplar, yüzme simitleri ve matlar, pamuklu plaj havluları ve minderler, sandviç kutuları ve su şişeleri içeren yemek setleri yer alıyor.
 
Koleksiyon; naylon kılıflı sörf tahtaları, şnorkelli yüzücü maskeleri, paletler ve deniz ayakkabıları, ayrıca raketler, kaykaylar, frizbi ve plaj voleybolu topları gibi çeşitli spor aksesuarlarıyla tamamlanıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI