Ana SayfaMagazinPrenses Beatrice'in Düğünü Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Prenses Beatrice’in Düğünü Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Prenses Beatrice ve iş insanı nişanlısı Edoardo Mapelli Mozzi şu sıralar düğün hazırlıklarından ötürü bir hayli yoğun. 

People’ın haberine göre çift 29 Mayıs’ta evlenecek. Henüz evlilik töreninin nerede gerçekleşeceği ise bilinmiyor. Daha önce resepsiyonun Buckingham Sarayı’nda yapılacağı söylentiler arasındaydı ancak kaynaklar People’ın haberine göre törenin sarayın yakınındaki Kraliyet Askeri Şapeli’nde gerçekleşebileceğini söylüyor. Tören nerede gerçekleşirse gerçekleşsin kesin olan şey Beatrice’in Londra’da evlenecek olması. Bu da onu, Prens William ve Kate Middleton’ın 2011’de Buckingham Sarayı’nda gerçekleşen evlilik seremonilerinden beri ilk kez Londra’da evlenen kraliyet üyesi yapıyor. 

Düğüne dair en merak edilen konu ise son zamanlarda adı cinsel taciz ve suçla anılan Prens Andrew’un kızına seremonide eşlik edip etmeyeceği. Kaynaklar Prens Andrew’un kızı Beatrice’in hayatında çok geleneksel bir rolü olduğunu, hayatındaki en büyük destekçisi olduğunu bu nedenle de kesinlikle törende kızıyla birlikte yürüyeceğini belirtiyor.

Beatrice’in kardeşi Prenses Eugenie ise geçtiğimiz yıl Windsor Kalesi’nde (Meghan Markle ve Prens Harry’nin evlilik törenlerinin yapıldığı yerde) evlenmişti. Beatrice’in töreninin ona kıyasla çok daha küçük çaplı olması bekleniyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI