Ana SayfaModaPretty Ballerinas 2012 Yaz Koleksiyonu

Pretty Ballerinas 2012 Yaz Koleksiyonu

Kate Moss, Kate Middleton, Elle Macpherson, Claudia Schiffer, Lindsay Lohan, Kylie Minoque, Lily Allen ve İspanya Prensesi Letizia Ortiz. Dünyanın en stil sahibi kadınlarının ortak sırrı Pretty Ballerinas’ın romantik ve feminen çizgileri bağımlılık yaratan bir rahatlıkla birleştiren babetleri.  Sıradan bir ofis gününden şık bir gece davetine, düğün heyecanından haftasonu gezisine her anınıza eşlik edebilecek geniş model yelpazesiyle Pretty Ballerinas, 2012 yaz sezonuyla denizden tatlı bir esintiyi, güneşten bir damla sıcaklığı sizlere getiriyor. Sarı, turuncu, mor, mavi ve yeşilin en canlı renklerini Pretty Ballerinas’ta bulabilirsiniz.

Leopar ve zebra baskılı modeller yaz şıklığınızı zarafetle tamamlayarak tüm dikkatleri üzerinize toplarken, denizci koleksiyonunda marin çizgilerle bezenmiş babetler öne çıkıyor.

Küçük prenseslere Pretty Ballerinas şıklığı
Pretty Ballerinas yaz koleksiyonu, küçük kızlarına Hollywood yıldızlarının tarzını hediye etmek isteyen ya da bayıldığı ayakkabısını kızının ayaklarında da görmek isteyen, yenilikçi ve eğlenceli ruhlu anneleri de düşündü. Pretty Ballerinas’ın çocuk koleksiyonunda, annelerin beğendiği en neşeli, en stil sahibi babetler bulunuyor. Üstelik Pretty Ballerinas  el yapımı rahatlığı ile tam çocuklara göre…

En özel güne yaraşır göz kamaştırıcı babetler Pretty Ballerinas’ta
Hayallerinizi süsleyen gelinliği buldunuz, ama bitmedi: En özel gününüzde hem kusursuz görünmenizi sağlayacak, hem de rahatlığıyla bütün gece size varlığını unutturacak bir ayakkabı bulma zamanı! Topuklu ayakkabıları unutun, Pretty Ballerinas’ın beyaz üzerine dore ve sim detaylı modelleri ile gelinliğinizi mükemmel bir biçimde tamamlayacak ve gecenin keyfini çıkaracaksınız.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI