Ana SayfaModaPrivate Shopping Rehberi 02 Aralık 2010

Private Shopping Rehberi 02 Aralık 2010

Amerika başta olmak üzere Avrupa ülkelerinde sadece alışverişle geçen bir haftasonunun ardından gelen haftadayız. Binlerce mağaza yurtdışında inanılmaz indirimlerle Şükran Günü sonrası alışverişini çılgınlığa dönüştürdü. Bu pazartesi ise "Siber Pazartesi" olarak bilinen indirimlerin online sitelere de taşındığı, binlerce ürünün bir anda bittiği bir gündü. Buna dahil olmak isteyip de sitelerin ya Türkiye`ye ürün yollamadığını öğrenen ya da kargo ücretlerinin indirimden yararlanmaya hal bırakmadığını görenler için yazdık bu haftaki Private Shopping Rehberi`ni. İçinizde kalan alışveriş ihtiyacını tatmin etmek umuduyla…

Haftanın Fırsatı

Haftanın fırsatı resimde gördüğünüz sandalye, masa ya da koltuk değil. Fırsatımız bu resmin ta kendisi yani resimdeki evler. Ancak fırsat olarak değerlendireceklerle emin olamayıp pas geçecekler arasında hangisi daha ağır basacak kestiremedik. Yine de Trendyol`u private shopping dünyasında bir ilke imza atıp seçenekleri çoğalttığı için kutluyoruz.

Fırsat Feriloft konutlarında 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerde indirim çeki. 1+1 daireler için 20 TL`ye 20000 TL indirim, 2+1 daireler için 30 TL karşılığında 30000 TL indirim ve 3+1 daireler için 50 TL`ye 50000 TL indirim satın alabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken şey indirimin 10 gün geçerli olması. Semte bakmak, konutlara göz atmak, projeyi değerlendirmek ve bütçeyi düşünmek için sadece 10 gün. Sonuçları merakla bekliyoruz.

Haftanın Trendi

"Küçük siyah elbise"lerinizin her ortamda sağladığı güven duygusunu unutabilirsiniz. Artık "küçük gri elbise"nin zamanı… Davetlerden, arkadaş toplantılarına kadar her ciddiyetteki kutlamaya rahatça giyeceğiniz gri elbiseler bu kışın vazgeçilmezi olacak. İşte gri elbiseyi seçen ünlülerden bir kaçı

Camilla Belle, Audrina Partridge, Scarlett Johansson

Trendyol`da Afrodit butiğinde gri elbise için pek çok seçenek bulabilirsiniz.

 

 Üç farklı tondaki elbiselerden ilki 99,00 TL`den 57,90 TL`ye inmiş, gece gezmeleriniz için ideal. Ortadaki elbiseyi daha ciddi bir yemekte giyebilirsiniz, böylece sıkıcılaşmadan şık ve modern kalabilirsiniz. 89,00 TL`den 46,90`a düşmüş sizi bekliyor. 69,00 TL`den indirimle 34,90 TL`ye düşen en son elbise ise daha rahat ortamlarda salaş olmanıza engel olacak.

Haftanın Kırmızıları

Sıcak havalara kanmayın. Kırmızı bir kış kapıda, stokları hazırlamaya başlayın.

 

Kırmızı bir çanta kış için alınması gereken parçalardan başta geliyor. Mandarina Duck`ta 280,00 TL`den 169,00 TL`ye inen bu şık ve kullanışlı çantayı kaçırmayın. İnce kemerler çok moda, hırka üzerine, elbise ve hatta pardesü üzerine kullanılıyor. Kırmızı kemerinizi daha sade bir renkle kullanarak kombininizin iddaasını arttırabilirsiniz. Pierre Cardin kemerler 40 ve 50 TL`ye alıcısını bekliyor. Beyaz bir elbiseyle kullanacağınız açık kırmızı kemer, siyah mus çorap ve topuklular sizi yılbaşının bir parçası yapabilir.

Jessica Alba, Cameron Diaz, Oscar de La Renta Resort 2010 defilesi

Kıyafetlere getirdiğimiz yılbaşı kırmızısını evinizde de kullanabilirsiniz. Studio Nommo`da şık duvar stickerları 22,90 TL. Bütün kırmızıları Limango`da arayın.

Haftanın Eğlencelisi

Markafoni`de Nooka butiği hem eğlendiriyor hem de diğerlerinden farklı olmaya çağırıyor. Nooka saatler bildiğiniz saatlerden farklı olarak gösteriyor zamanı. Öyle ki ürün açıklamasında resimde gösterilen saati belirtme gereği duymuşlar. Alarm ve kronometre fonksiyonları da olan saatler, su geçirmiyor. Kolunuzda gören herkesin merakla inceleyeceği bu komik saatler %50 indirimde.

 

Haftanın Yararlısı

Her romantik bir kış yürüyüşünde, her kaymak için piste çıktığınızda telefonu nereye koyacağım, cebimde ne vardı, ipod alsam mı karda müzik keyfi başka da oluyor diye aklınızı eğlence yerine sıkıntıya veren kadınlardansanız çözüm için Limango Urban Tool butiğinde. Bu küçük çantalar genellikle bu amaçla kullanılan diğer küçük çantaların çirkinliğine sahip olmadığından görüntünüzü de kurtarıyor ve eşyalarınıza çeki düzen veriyor. Renkleriyse harika.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI