Ana SayfaModaPrivate Shopping Rehberi 10 Kasım 2010

Private Shopping Rehberi 10 Kasım 2010

Haftanın Fırsatı

Başarılı Türk tasarımcılardan Rana ve Berna Canok bu hafta tasarımlarını Trendyol`da internetten alış verişe meraklı bizlerle paylaştı. Ürünlerde yüzde 50 indirim yapılmıştı. Haftanın fırsatı olarak 2010/2011 kışı trendi "pelerin trendi"ne uygun olan yukarıdaki yün tuniği seçtik. Şık kolye detayı ise ayrıca butikte satışta. Bu kış modaya yatırım yapmayı planlıyorsanız, gardrobunuza eklemeniz gereken önemli parçalardan pelerin şeklinde tunik ve paltolar.

2010/2011 Sonbahar/Kış defilelerinde oldukça sık rastladık pelerin paltolara. Özellikle Jaeger London, Chloe, Phillip Lim ve Alexander Wang paltoları büyüleyiciydi. Bu paltoların bir diğer güzel yanı ise zaman zaman trend olarak podyumlara taşınması ancak hiç bir zaman bıktıracak kadar istismar edilmemesi. Hanımlar korkmayın, bir kaç yıl sonra kenardaki Ugg`larınız kadar fenalaştırmayacaklar sizi.

Renk seçiminde korkusuz olmaya çalışın, sezon sonbahardan kışa dönerken favori renkler de devetüyü ve kamel tonlarından çarpıcı kırmızıya geçiş yapıyor. Pelerin paltolar bedenin üst katında hacim olarak normal bir paltodan daha fazla yer kaplayacağından altına bol şeyler giymekten kaçının. Dar elbise, dar etek, şort altına diz üstü çizme ya da taytlar uygun seçimler olacaktır.

Taytlardan bahsetmişken Rana ve Berna Canok`un Trendyol butiğinde deri bir tayta da rastladık. Özellikle Victoria Beckham`ın aralarında olduğu bir çok ünlünün günün her saati, toplantıdan davete giymekten vazgeçmedikleri nadir parçalardan deri taytlar. Siyah deri taytınızın üzerine kırmızı veya beyaz bir bluz geçirin. Beyazı seçtiyseniz üzerinizde en az bir renkli detay bulundurun, çantanız gibi. Yada Victoria Beckham gibi kırmızı bir taytla bakışları üzerinize çekebilirsiniz.

Tasarımcılardan seçtiğimiz üçüncü parça tül saten bluz oldu. Gece dışarı çıkarken yaramaz ruhunuz uyandı, farklı olmak istiyorsanız aradığınız parça budur. Tül bazen moda felaketine neden olsa da bu bluz yerinde kullanılabileceğinin kanıtı olmuş.

Haftanın İkincisi

Haftanın ikincisi yine Trendyol`dan geldi. Jacquline markasının butiğinde çanta dünyasındaki son moda "bucket bag"lerden vardı. Bohça çantalar hem çok kullanışlı ve spor hem de üzerlerindeki zincir detaylarıyla şık. Küçük boyda çanta seçerken clutchları fazla şık bulup günlük kullanamayanlar için şifa niyetine 55 TL`ye satılıyor.

Bu çantalar mevsim tanımadan kullanılabiliyor. Leopar ve bej olanlar Alexander Wang Diego Bucket Bag, kırmızı Mulberry`nin Edna Drawstring modeli, mavi ise Marc by Marc Jacobs`dan Q-49 Lil Mia Drawstring.

Haftanın İkinci Şansı

Geçen hafta Black Pearl yüz ve vücut bakım ürünlerini "Haftanın İkinci Geleni" seçmiştik. Fırsatı kaçıranlar için yine VIP Dükkan`da Alternative Care ürünleri %65`e varan indirimle satışta. Kremlerin yanısıra serumlar da çok çekici gözüküyor, alırken açıklamaları okumayı unutmayın.

Haftanın Dekoratifleri

 

Evinizde deri detaylara yer vermek istiyorsanız, Markafoni`deki Lunart ürünlerini kaçırmamanız gerekiyor. Siyah,kırmızı ve kahverengi renk seçeneklerine sahip deri dekorasyon eşyaları, sehpalar ve Amerikan takımları farklı model seçeneklerine de sahip. 2010 yılında da ev dekorasyonu modası deriye yer verdi. Ama kocaman deri koltuklar yerine, minimal havayı korumak amacıyla deri detaylar ve küçük eşyalar şeklinde. Dekorasyonunuza eklemek ya da değiştirmek istedikleriniz varsa Lunart`a göz atmanızda fayda var.

Haftanın Hediyesi

Bir çift kol düğmesi… Kol düğmeleri küçüktürler ama bir gömleği özel yaparlar. Ve tabii ki erkeklerin akseuar kıtlığında sevmek zorunda kaldıkları bir şeydir. Sizin için değerli bir erkeği mutlu etmek için Markafoni`de Dük`e uğrayın, 24 TL`ye kol düğmenizi sipariş edin.

Haftanın Uzak Durulması Gerekeni

Limango`ya bakıyorsanız Barbour`a uğramayın bile. Ortaokulda okula giyerdik Barbourları bütün kızlar, lisede çoğumuz bu dönemi geride bırakmıştık. Büyük hataydı çünkü. Eğer bu botları hakkıyla giymenizin şart olduğu doğa aktivitelerinde bulunmuyorsanız, Barbour giymeyin. Kadın ayağı pohpohlanmalı, güzel gösterilmelidir. Topuklu upuzun çizmeler dururken bunlar niye?

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI