Ana SayfaModaPrivate Shopping Rehberi 13 Ekim 2010

Private Shopping Rehberi 13 Ekim 2010

Sonbahara hızlı girdiğimiz bu haftada üstlerine giyecek bir şey bulamayan, yağmurdan gözü korkup dışarıya alışverişe çıkmak istemeyenlerdenseniz Private Shopping böyle günler için var. 

Haftanın Fırsatı

Fırsatı kaçırmamak için acilen Markafoni`yi ziyaret etmeniz şart! Yukarıdaki resimde gördüğünüz birbirinden giyilesi Stefanel hırkalar, 2010/2011 Sonbahar/Kış sezonu modası kalın örgülülerden, sezonun vazgeçilmezi devetüyü rengi dökümlülere, kemerlilerden ceplilere kadar elleri kredi kartlarına götürtüyor. Üstelik ükkanlarda 600 TL`yi bulan bu hırka modelleri yarıdan daha az fiyatlarla Markafoni`de. Private shopping sitelerinde genelde önceki sezonlara ait elden çıkarılma niyetli kıyafetlerle karşılaşmaya alışık bizler için Markafoni mutlu bir yenilik sunmuş.

Haftanın İkinci Gelenleri

Bu hafta Trendyol çok sevdiğimiz biriyle karşımızdaydı: Atıl Kutoğlu! Private Shopping kavramının yayılmaya başlamasıyla şaşırtan güzel süprizlerde artmaya başladı. Atıl Kutoğlu tasarımlarından üç tanesini seçtik.

Kahve deri etek iyi bir yatırımdır, yıllarca giyilebilir. Bol paça ve yüksek belli sarı pantolon beyaz bir bluzla harikalar yaratabilir. Önden fermuarlı pike elbise ise hafif günleri bekleyecek ama o zamanda zarifliğiyle göz kamaştıracağı kesin.

 

Limango`da Calvin Klein gözlükleri vardı. Şeytan detaylarda gizlidir. Bir bütün halinde bakıldığında gözlüklerin pek çoğu için vasat diyebiliriz ama yukarıda gördüğünüz iki taneyi aralardan çıkarıp uygun kıyafetlerle tamamlarsanız, çok iyi bir sonuç elde edebilirsiniz. Özellikle mavi güneş gözlüğü pek çok kombine kişilik katabilir.

Outletim`de farklı markaların bazı ürünleri bir arada sunuluyor. İyi bir karıştırıcı kendine gerekli kıyafetleri bulabilir. Soldaki elbise H&M marka, 79 TL`den 49,90`a inmiş. sağdaki kot ise Gap. 162 TL`den 59,90`a düşmüş. Bedenime olur mu diye dertleniyorsanız, sitenin ölçüm tabloları detaylı olmasıyla alıcılara çok yardımcı oluyor.

Haftanın En Doğru Kararı

Markafoni bu hafta Twigy`nin terlik ve ev botlarına yer vermiş. Artık sokaklarda dümdüz kamel ve bej Ugg görmek istemiyoruz, midemiz bulanıyor! İlla Ugg giyecekseniz ricamız ya değişik bir modelini bulun ya da alın 20 TL`ye Twigy ev ugglarını evde bütün gün ayağınızdan çıkarmayın.

Haftanın Eğlencelisi

Sonbaharda kendini ev dekorasyonuna verenler için çok eğlenceli ürünler gelmiş. Duvar saatleri daha pek çok modeliyle19,90`a Limango`da. Gül şeklindeki kek kalıpları 25,90`a yine Limango`da. Şirin mi şirin duvar yapıştırmaları ise 29,90`a Markafoni`de.

Haftanın Kaybedeni

Bu hafta ödülümüz Beta ve Aldo`ya gidiyor. O babetleri elinizden çıkartmaya çalıştığınızı biliyoruz. Bir; hava buz gibi oldu olacak, ayakları üşütmemek gerek. İki; ayakkabı evrimi babet basamağını geçeli yıllar oldu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI