Ana SayfaModaPrivate Shopping Rehberi 24 Kasım 2010

Private Shopping Rehberi 24 Kasım 2010

Haftanın Fırsatı

Türk tasarımcılar Ayşe – Ece Ege ve Dilara Akay`ın Fransa`da kurduğu ve dünyaya tanıtmayı başardığı marka Dice Kayek`in saatleri bu hafta VIP Dükkan`daydı. Tatilde biriken iş, güç, toplantılar arasında koştururken zamanınızı ayarlamak için bu birbirinden şık saatlere bakmak sizi hiç kuşkusuz keyiflendirecektir. Kampanyayı kaçırmamak için başka bir nedense saatlerin yüzde 50`ye kadar indirimli olması. İşte sizin için seçtiklerimiz…

Haftanın İkincileri

Hırkalar… Sonbahar/Kış 2010/2011 defilelerinde kısa hırkaların bol pantolonlar üzerinde, kemerli kemersiz, bol eteklerin içine sokulmuş olarak ve dar elbiseler üzerine umursamazca giyilerek harikalar yarattığını gördük. Kısa hırkalar İlkbahar 2011 defilelerinde de yerlerini aldı.

Rag&Bone, Rag&Bone, Paul Smith, Chanel

Private shopping sitelerinde de bu hafta hırkalar alıcısını bekledi.

Üst soldaki siyah hırka, Limango`da Trendy 18 butiğinden, 29,90 TL. Omuzlarındaki fiyonk detaylarıyla gri bir şort ve farklı renkte bir gömlekle tamamlanabilir. Diz üstü çizmelerinizi bu kombinde giymek isteyeceksiniz. Markafoni Fornarina ürünleriyle pek çok modaseveri sevindirdi. Üşümemek için nasıl gözüktüğüne bakmadan üstünüze her kalın hırkayı almayın, sevilen markanın siyah mor ve lacivert hırkaları soğuk günlerde sizi şık bir şekilde sıcak tutabilir. Bol paça pantolonlar üzerine deneyin, bootielerinizi de geçirdiniz mi bacaklarınız upuzun gözükecektir. Fornarina hırkaların fiyatları 100 ile 150 TL arasında değişiyor. Karaca`nın triko hırkalarının sıcak renklerini deri kemerlerle bütünleştirin ve bol bir etek içine giyin.

 Markafoni`de bu hafta tırnak ve el bakımında kadınların vazgeçemediği marka Sally Hansen vardı, ve geniş bir ürün yelpazesiyle. Tırnakları güçlendiren ve manikürün her aşamasında lazım olan ürünlerle bu butikten eliniz boş dönmeyeceksiniz. Ekstra olarak da sepetinize Sally Hansen`ın vücut, dudak veya ayak bakımı ürünlerinden atabilirsiniz.

Haftanın Zevk-ü Sefası

Hava erkenden kararmaya ve soğumaya başladıkça günün kıymete binen saatlerinden biri de ayakların uzatılıp sıcacık çay eşliğinde ya bir dergi karıştırılan ya zevkli bir kitaba yoğunlaşılan saatleridir. Evinizdeki kış sefası atmosferini tamamlamanıza yardımcı olmak için sizin için araştırdık.

Trendyol`da Tea Forte çay seremonisine sizi hazırlıyor: 2, 6, 20 ve 48`li satılan siyah, yeşil ve beyaz çaylar, hepsinin kendi sunum tepsileri, porselen çay seti ve buzlu çay demleme sürahisiyle çay eğlencesini başlatın.

Çayın yerine kahveyi tercih edenlerdenseniz, Markafoni`de Bodum kahve ihtiyacınızı karşılamak için gerekli her şeyi size sunuyor. 1125 TL`den 509,90`a düşen elektrikli espresso yapıcı ya da 126 TL`den 89,90`a düşen kahve makinesi yanına kahve bardağı setlerinden birini seçin. Her bardak kahvenin yanında içilen bolca suyun kilo vermeye yardımcı olacağını unutmayın!

Haftanın Evde Bulunması Şart Olanı

Zamanın gelmiş geçmiş en değerli moda ikonlarından biri olan Audrey Hepburn modayla ilgi duyan herkes için başlı başına bir kılavuzdur. Zamanın kıvrımlı yıldızlarından onu ayıran uzun ince figürü, uçuşan zarif tarzı, kıyafet ve aksesuarları kadınsı taşıyışıyla akıllara kazınan Audrey Hepburn filmleri hala evinizde baş köşede durmuyor, zaman zaman size ilham vermesi için tekrar tekrar izlenmiyorsa Trendyol`un bu fırsatını kaçırmayın ve 34,90 TL`ye 6 DVD`den oluşan Couture Muse Collection`ı hemen edinin. Koleksiyondaki filmler Breakfast at Tiffany`s, Sabrina, Funny Face, Paris When It Sizzles, War and Peace ve Roman Holiday.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI