Ana SayfaModaPrivate Shopping Rehberi 27 Ekim 2010

Private Shopping Rehberi 27 Ekim 2010

Beklenilen tatil mevsimi sonunda geldi. Gezme ve dinlenme planları çoktan yapılmış olmalı! Yoksa öyle ya da böyle, son dakika kaçışları zorunlu olacak. Bu haftanın Private Shopping rehberini tatil teması üzerine yazdık.

Haftanın Gereklisi

Tatil için en gerekli şey şüphesiz rahat taşınacak, sorun çıkartmayacak bir bavul. Tekerleği yamuk, ağırlık merkezi şaşmış, sizle inatlaşan bavullar daha tatile başlamadan havaalanında bütün motivasyonunuzu bitirebilir.

Markafoni`de Beverly Hills Polo Club seyahat çantaları 199 TL`den 59 TL`ye inmiş alınmayı bekliyor. Üç renk seçeneği olam valizlerin daha büyük boyları da 229 TL`den 79,90 TL`ye düşmüş. Tatile güzel başlamak için kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Haftanın Fırsatı

Tatil dedik kaçmak dedik ama, maalesef dünyadan tam anlamıyla bağlantımızı koparamıyoruz. İlla ki mailler kontol edilecek ufak çaplı üç beş iş halledilecek, bayanlar düzenli takip ettikleri sitelerden geri kalmayacak. Laptop almayı düşünenler için LG sizi Trendyol`da bekliyor.

Siyah LG Dizüstü Bilgisayar 1175 TL`den 879 TL`ye, Beyaz LG Netbook 740 TL`den 559 TL`ye düşmüş. Bilgisayarlarla ilgili gerekli bilgiler sitede mevcut.

Haftanın bir diğer fırsatı is Turqs marka ürünlerin Markafoni`ye tekrar indirimle gelmesi. Biz bu hem genç, hem dinamik, hem modern hem de geleneksel markayı çok seviyoruz! Üzerlerinde İstanbul silüetleri, Galata kulesi, efeler ve semazenler olan bu zarif t-shirtler tatilde hem rahat etmenizi sağlayacak, hem de İstanbul`u yanınızda taşıyabileceksiniz. Geri kalan eşyalarsa aynı motiflere sahip çantalara! Erkek t-shirtü giymeyi sevenler için erkek modelleri de sitede var.

Haftanın İkinci Geleni

"Damra by Cemil İpekçi" markası Damra Pırlanta`nın Cemil İpekçi`yle üç yıllık bir anlaşma imzalaması sonucu oluştu. Cemil İpekçi imzalı kolye, bilezik ve küpelere sahip olma düşüncesi bizi zaten heyecanlandırmıştı, Limango`daki neredeyse %50 indirim de üzerine kaymağı oldu.

Nazarı kendinizden uzak tutun.

Haftanın Şaşırtanı

Vip Dükkan bu hafta daha önce görmediğimiz bir indirimle geldi. 4 renk IPod Shufflelar %92 indirimle 9 TL`ye gitti! Ama tabi bu kampanyayı görüp de tıklamak pek mümkün olmadı, bütün IPodlar hemen tükendi. 9 TL`ye giden tek şey IPod değildi. Philips DVD-DIVX oynatıcı da 9 TL`ye hızlı bir alıcı buldu.

Demek ki, şaşırtıcı fırsatları kaçırmamak için VIP Dükkan`ı sık sık takip etmek gerekli.

Haftanın Detayları

Sezonun modası yüksek bel pantolonlarınızı şık bir kemer ve trend kelepçe bilekliklerle tamamlayın. Tatilin en şıkı siz olun.

Bileklik Limango`da Miss Didosh marka, Tess kemer ise VIP Dükkan`da sahibini arıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI