Ana SayfaModaPrivate Shopping Rehberi 28 Aralık 2010

Private Shopping Rehberi 28 Aralık 2010

Yeni yılı kucaklamaya sayılı günler kaldı. Yılın bu son günleri, yeni başlangıçlar ve umutla dolu. Keyfimiz yerinde. Mutlu başlayan bir yılın mutlu devam edeceğini bilen Trendus ekibi sizi kendinizi biraz şımartmaya davet ediyor. Yeni yıl gardrobunuzu Private Shopping sitelerinde gezinerek oluşturmaya başlayın. Kolay ve eziyetsiz alışverişin verdiği mutluluğun yıl boyunca devam etmesi dileğiyle… Mutlu yıllar!

Haftanın Fırsatı

Yeni bir yılın ilk günlerinin en güzel özelliği bütün olasılıklara açık bir sene için planlar yapmak, değiştirilecekler ve kalacakları planlamaktır. Bu planlara sonradan ne kadar sadık kalınır bilemiyoruz ama gardrobunda yeni yılın davetleri için yer açmaya kararlı olan bayanlar için geliyor haftanın fırsatı.

Tasarımlarıyla davetlerde hayal kırıklığına uğratmayan Tuvana Büyükçınar Demir`in birbirinden şık Tuvanam marka elbiselerini Trendyol`da A46 butiğinde bulabilirsiniz.  İlkbahar 2011 defilelerine göz atma fırsatı bulduysanız baharı rengarenk ve capcanlı karşılayacağımızı biliyorsunuzdur. Tuvanam`ın bu enerjik ruhu yansıtan modellerinden sizler için seçtik. Elbiseler %50yi aşan indirimlerle satılıyor, bizce çabuk olun.

Üst sırada somon-gece mavisi elbise 875 TL`den 320 TL`ye, renkli elbise 1795 TL`den 540 TL`ye, beyaz uzun elbise ise 950 TL`den 295 TL`ye düşmüş. Alt sırada gül kurusu elbise 1345 TL`den 425 TL`ye, sarı uzun elbise 1895 TL`den 640 TL`ye ve açık pembe elbise 2450 TL`den 910 TL`ye inmiş.

Haftanın Trendi

Bu haftanın trendi şık bir kombin ve çok amaçlı bir kullanım. Yazlıklarla kışlıkları karıştırarak soğuk havalarda en sevdiğiniz parçaları donmadan giyebilmek isiyorsanız okumaya devam. Yazlık bir elbisenin üzerine bol bir süveteri ince bir kemerle ya da kemersiz kullanmayı deneyin. Mus çoraplar altına giyeceğiniz peep-toe topuklular süveterin salaşlığına biraz hanım hanımcıklık katacak ve görünüşünüzün iki uca da kaymasına en gel olacak.

Ashley Olsen Boutiques.com`un açılış partisinde pudrayla siyahın uyumunu gözler önüne serdi, Dree Hemingway ise Dior elbise üzerine rahatça attığı süveter ve kemer ikilisi moda camiasında hem çok konuşuldu hem de beğenildi.

Sitelerde dolaşarak sizin için düz elbiseleri seçtik. Bol süveterler kolsuz elbiselerle olduğu kadar kısa ve uzun kollu elbiselerle de kullanılabilir. Yazın püfür püfür giydiğiniz elbiseler kış gardrobunda da yerini alacak. Üstteki uzun kollu gri ve siyah elbiseler Trendyol Ses butiğinde 70 TL, kolsuz mavi ve siyah elbiseler de yine aynı sitede aynı fiyatta. Alttaki kısa kollu siyah ve mavi elbiselerse Trendyol Matin Berenjian butiğinde 150 TL.

 

Elbisenizin üzerine düz ve bol her hangi bir süveteri kullanabilirsiniz. İnce bir kemeri belinize bağlayın ve hazırsınız. Trendyol Misist`te yukarıdaki kazakları 90 ve 70 TL`ye bulabilirsiniz. Daha açık renklerde süveterler de koyu renk mus çoraplarla tercih edilebilir.

 

Mus çoraplarla peep-toe topuklu ayakkabılar çok hoş gözüküyor. Biraz daha feminen bir modelse havanızı tamamen değiştirebilir. Soldaki model Trendyol`da Carodina butiğinde 103 TL, sağdaki ise Limango Severina`da 60 TL.

Haftanın Aksesuarları

Blake Lively`nin muhteşem küpelerinden kendinize de istiyorsanız, renkli ve parıltılı küpe alışverişine çıkmanın vakti gelmiş demektir. Her tarza uygun en göz alıcı küpeler bu hafta Private Shopping sitelerindeydi.

2011`de daha renkli, oryantal ama aynı zamanda modern bir havaya bürünmek niyetindeyseniz üst sıradaki küpeler Trendyol Nilüfer Tarzı Kuran butiğinde 27 TL`ye sizi bekliyor. Düğünlerden iş yemeklerine koşturacağım diyorsanız, VIP Dükkan`da Jewels Edel`e uğrayın. Zümrüt ve yakut taşlı küpeler 2500 TL civarı fiyatlardan 1000 TL`ye inmiş.

Teknoloji meraklısı bayanlar IPad`lerden çıkar çıkmaz birer tane edindi. Ama hem teknoloji hem de moda meraklısı olan bayanlar aldıkları günden beri bu yeni teknolojiye uygun aksesuarlar aramaktalar. Kılıf derdinize Limango`da çare var. Ifrogz dükkanında bulunan ekran koruyucusu 37 TL, kılıflarsa 36 TL.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI