Ana SayfaModaPrivate Shopping Rehberi 29 Mart 2011

Private Shopping Rehberi 29 Mart 2011

Havaların ısınmasıyla birlikte, bütün bir kış üzerimizde taşıdığımız ağırlıklardan kurtulduk. İlkbahar kıyafetleri teker teker çıkartılıp seçilirken, bir yandan da topuklu ayakkabılarımızı rahatlıkla giyebilmenin keyfi içindeyiz. Bir anda değişen havalara en iyi şekilde adapte olmak için sıkı bir bahar alışverişi şart. Oradan oraya koşturmaya vakit bulamayanlar için Trendus ekibi Private Shopping sitelerinde dolaşıp 2011 İlkbahar trendlerine en uygun parçaları ve fırsatları sizin için buluyor. Baharı şık ve mutlu karşılamak için haftanın rehberini okumaya devam edin.

Haftanın Fırsatı

Moda deyince akla ilk gelen Türk tasarımcılardan olan Arzu Kaprol, 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonundan çok özel parçalarla bu hafta Trendyol`da. Kaçırılmayacak bu fırsatı değerlendirerek, gardrobunuza eskimeyecek bir yatırım yapabilirsiniz.

Fütüristik tarzıyla bu şık ceket gittiğiniz her yerde bakışları üzerinize çekecek. 1250,00 TL olan fiyatı Trendyol üyeleri için 594,90`a indirilmiş. Benzerlerinden kendini kol detayları ve kumaşıyla ayıran bu elbiseler arasında ise gri olan 475,00 TL yerine 224,90, siyah tafta olan 425,00 yerine 199,90 ve yeşil akasya elbise 650,00 yerine 299,90 olarak şanslı bayanları bekliyor.

Haftanın Elektronik Fırsatı

Baharla beraber şirin cafelerde ya da terasınızda, güneşi ve temiz havayı hissederek çalışabilmek istiyor ama laptopınızı oradan oraya sürükleme sıkıntısı sizi alıkoyuyorsa Trendyol`a mutlaka uğrayın. Sony Vaio Atom Notebooklarla işinizi istediğiniz her yere rahatlıkla götürebileceksiniz. Şirin notebooklar sadece 599,00 TL!

Haftanın Trendi

Kişiliğiniz kadar renkli kıyafetler için güvenli bölgenizden çıkarak cesur renklerle deney yapmanın zamanı geldi. 2011 İlkbahar/Yaz defilelerinde gördüğümüz iddialı trendin adı Color Block. Bu trendi kırmızıdan maviye capcanlı renklerdeki birkaç parçayı bir araya getirerek kolayca uygulayabilirsiniz. Siyah bir kot ya da düz bir ceketlerle söndürülen bu renkler modern bir intikamla geri geliyor. Parçaları şimdiden toplamaya başlayın.

 

Dolabınızda mutlaka farklı tarzlarda bir kaç tane renkli pantolon bulundurun. Günlük gezmelerden akşamüstü buluşmalarına kadar her ortamda bu pantolonlara ihtiyacınız olacak. Trendyol`daki Roman butiğinde pembe ve mavi pantolonları 59,90 TL`ye, Acquaverde Nolita butiğindeki kırmızı kapriyi ise 79,90 TL`ye alabilirsiniz. Cesur bir tarz için pantolonları farklı ama aynı derecede canlı renkte topuklular, ceket ve bluzlarla birleştirin. daha rahat bir örünüm içinse beyaz ve bol bir t-shirt üstüne deri ceket mükemmel olacaktır.

 

Gucci, Louis Vuitton, Jil Sander

Capcanlı tonlardaki pantolonlarınızla giyebileceğiniz renkli bluzlar da private shopping sitelerinde sizi bekliyor. Zıt renklerin uyumunu yakalamak için uygun pantolonlarla uygun üstleri birleştirebilirsiniz.

 

Sarı ve turuncu bluzler Trendyol Two Mail butiğinde 24,90 TL. Mavi ve kırmızı bluzlar Limango Topless butiğinde 26,90 TL. Bu tarz bir kolyeyle kullanmamanızı şiddetle tavsiye ederiz. Mavi ve sarı askılılar ise Markafoni B-Rich butiğinde 9,90 TL.

Haftanın Beyazları

Beyaz t-shirtler hayat kurtarıcıdır. Özellikle giyecek kıyafet bulamadığınızda her zaman bir kot üstüne geçirip uygun aksesuarlarla birleştirip sabah yaşadığınız karmaşayı kamufle edebilirsiniz. Color block trendi için ön hazırlık ihtiyacı duyuyorsanız renkli pantolon ya da etekler üzerine beyaz t-shirt, bluz, askılıları tercih edin. bahar için olmazsa olmaz beyaz üstleri private shopping sitelerinde araştırdık.

 

Üst sıradaki beyaz tshirtler 34,90, 36,90 ve 19,90 TL, Trendyol Two Mail butiğinde. Alt sıradaki yaka detaylı askılılar Limango`da Glem by Gloria butiğinde 64,99 TL. Buradaki üstlerle beraber kullanabileceğiniz kırmızı şık etekse Trendyol Roman butiğinde 44,90 TL.

Haftanın Ayakkabıları

Sıcak havalara uygun hafif ayakkabılar arıyorsanız, sitelerden sizin için ayakkabı seçenekleri sunuyoruz. Şık topuklular için Limango 37 Numara butiğine göz atın.

Ayaklarınızda da canlı renkler görmek istiyorsanız mavi topuklu 89,90 diğerleri ise 79,90 TL. Ten renginize yakın tonlardaki bir topuklunun gece elbisenizi daha da vurgulayacağını unutmayın.

Haftanın Aksesuarı

Renkli bir tema üzerinde öneriler sunduğumuz bu haftanın rehberine özel neon saatler Markafoni Marea kampanyasında. 2010 Yaz sezonunda görmeye alıştığımız neon renkte aksesuarlar color block trendiyle beraber geri geliyorlar. Kıyafetlerinize dikkat çeken ve aynı zamanda eğlenceli bir detay olacak bu saatlerden almak için Marea`ya uğrayın, 59,90 TL`ye saatinizi alın.

Trendus ekibi olarak renkli bir hafta dileriz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI