Ana SayfaModaPrivate Shopping Rehberi 3 Kasım 2010

Private Shopping Rehberi 3 Kasım 2010

Private shopping sitelerinde bu hafta moda doluydu. Pastırma yazını kaçırmadan, bu parçalardan doğru kombinleri oluşturup Sonbahar 2010 defilelerini sokağa taşıyabilirsiniz.

Haftanın Fırsatı

Sonbahar defilelerine göz gezdirirken kürk yeleklere içiniz giderek baktıysanız, bu fırsatı kaçırmayın. Bu kışın en önemli parçalarından biri kürk yelekler olacak. Markafoni`de yukarıda gördüğünüz faux-fur Bobo&Queen yelek 39,90 TL`ye sizi bekliyor. Kemer detayı yeleği daha da şık yapıyor. Aklınız gerçek kürklere kaymasın, moda artık şık olduğu kadar hayvansever de.

Gerekli parçaları biraraya getirirken size yardımcı olması için Sonbahar 2010 defilelerinden size bir hatırlatma hazırladık. Solda Dries Van Noten`in kış için sıcacık renkleri, ortada ise Richard Chai Love`dan asi ama zarif bir kombin. Sağdaki kemerle zenginleştirilmiş yelek modeli Imposter, kürk gerçek değil.

 

Haftanın Kamelleri

Sonbaharın rengi devetüyü. Gördükçe görüyoruz ama sevmekten ve kullanmaktan da vazgeçemiyoruz.

Perletti marka şirin şemsiye 34,90 TL`ye Markafoni`deydi. Yine aynı sitede, Ferre kayda değer bir indirim yaptı. Bu kamel palto, 2145 TL`den 789,90 TL`ye indi. Alıcısına önerimiz, zaten bol olan bu paltonun içine bol kot  ve sıkıcı bir gömlek yerine etek, tayt ve altına şık bir çizme ya da hanım hanımcık bir topuklu ayakkabıyı tercih etmesi. Diz üstü çorapları da araya katmalı. Yoksa paltonun ne rengi ne de güzelliği ortaya çıkar. Sonbahar 2010 Prada ve Louis Vuitton defilelerini aklımızdan çıkarmayalım.

 Haftanın İkinci Gelenleri

VIP Dükkan bu hafta kışın kuruyan, çatlayan ve yaşlanan cildimizin yardımına koştu. Black Pearl bakım ürünleri çok uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Ürünlerde, klasik gece ve gündüz bakım kremlerinden, peeling maskelerine, el tırnak ve ayak bakım kremlerine ve göz ve dudak çevresi kremlerine kadar bir çok seçenek vardı. Örneğin inci peeling maskesi 159,50 TL`den 55,90 TL`ye inmişti.

Bakım kremlerinin yanında, kışın sokağa çıkarken hava her ne kadar kapalı olursa olsun faktörü ultraviole ışınlarından korumaya yeterli bir güneş kremi sürmeye özen gösterin. Güneş ışınları kapalı havalarda bile cildinize ulaşarak erken yaşlanmaya sebep oluyor.

Markafoni`de Steve Madden`ın sayısı oldukça fazla ürününü görebilmek ayakkabısına düşkünleri mutlu etmiştir. Hele de yazlık ayakkabılar yerine sezona ait ürünleri de görebilmek kredi kartlarını cüzdanlardan çıkartmıştır. Seçenekler arasında herkesin zevkine göre bir ürün bulmak mümkündü.

Bu sezon çizmeler ya uzun ya da bileğe kadar "bootie".  Topuklularda ince detaylar, kemerler var. Yazlık ve baharlık ürünleri ise hemen gözden çıkartmayın. İlkbahar geldiğinde keşke demeyin. 2011 ilkbaharında tahta topuklar, süslemeler, parlak detaylar ve burnu açık bileğe kadar botlardan çok göreceğiz.

 

Haftanın Şaşırtanı

Limango`da Toni&Guy ürünleri %40lık bir indirimle hanımları bekliyor. Saçlar kıyafetlerimiz ne kadar şık olursa olsun görünüşümüz hakındaki son söze sahiptir. Bir kıyafeti olduğundan çok daha güzel ya da vasat gösterebilir. Başarlı bir kuaför zincirinin ürünlerinin karşımıza çıkmasını sevdik, devamını diliyoruz. Yazın hırpaladığınız saçları toparlamak istiyorsanız gerekli ürünlere göz atın.

Keyifli alışverişler…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI