Ana SayfaModaPrivate Shopping Rehberi 7 Aralık 2010

Private Shopping Rehberi 7 Aralık 2010

Aralığın ortasına yaklaşırken bir yandan kapıdaki kırmızı beyaz bir yılbaşının heyecanlı, bir yandan plan program, hediye, kıyafet, ayakkabı telaşı hepimizi sardı. Aynı anda pek çok işe koşturmak zorunda olan bayanların imdadına Private Shopping Rehberimiz yetişiyor. Bilgisayar başından bütün işlerinizi halledip, telaşsız bir Aralık ayı geçirmek fikrine çabuk alışacağınıza eminiz. Size, yeni gelen kış ruhunu kıyafetten cilt bakımına kadar hayatınızın moda dolu her alanına katmanız için hızlı ve ulaşılması kolay seçenekler sunuyoruz.

Haftanın Fırsatı

VIP Dukkan`da bulabileceğiniz Hakan Başak tasarımları bu haftanın en karşı konulamaz fırsatı. Onu "Sex and The City" dizisinin muhteşem kostümlerinin tasarımcısı Patricia Field`in asistanı olarak da biliyoruz. Ödüllü Türk tasarımcının 2010/2011 Kış Modasının olmazsa olmazı pelerin paltolarını 125 ve 100 TL`ye görünce bir an bile düşünmek yersiz. Almalı, giymeli.

Pelerin paltoları pek çok ünlünün üzerinde görüyoruz. Havaalanlarında giydikleri anında trend olan Victoria Beckham da bu ünlülerin arasında, ve evet, Los Angeles`ta havaalanı çıkışı siyah pelerin paltosuyla yakalandı.

Kim Kardashian, Victoria Beckham, Mary-Kate Olsen

Haftanın İkinci Gelenleri

Karın yağışını sıcacık bir cafede sıcak çikolata yudumlayıp camın arkasından izlemek her ne kadar keyif verici olsa da, karlı yollarda kaygan ayakkabılarla yürümek o kadar keyif vermese gerek. Yağışlı havalarda topuklularınızı bir kenara bırakıyorsanız Limango`ya uğrayıp Rubber Ducklardan hemen edinme vakti.

Kaba saba kar botlarının aksine Rubber Ducklar şirin mi şirin. Modayı da yakından takip ediyorlar, özellikle püsküllü ve metalik tonlardakiler harika. İndirimli fiyatları 180le 300 TL arasında değişen botlardan en beğendiklerimizi seçtik.

Haftanın Trendi

Erkek arkadaşlarınızı mercek altına alın. Haftanın trendi onlara özenmek. Davetlere takım elbiselerle katılan moda ikonu ünlüler, yaratıcılıklarıyla hem erkeksi hem şık.

Leighton Meester, Jessica Alba, Jennifer Aniston

Markafoni Gerard Darel butiğinde takım elbise modanızı yaratmak için ihtiyaç duyacağınız her şey var.

Aynı kumaş ve renk olmasına dikkat ederek farklı pantolon tarzlarıyla ceketleri kombin edebilirsiniz. Resimdeki ceket 645 TL`den 324 TL`ye inmiş, pantolonlarsa 158 ve 148 TL. İki farklı pantolon tarzıyla tamamen farklı görüneceksiniz. Aynı ceket ve pantolonu ise değişik gömlek ve aksesuarlarla yenileyebilirsiniz, ya da Jessica Alba gibi cesur bir seçimle ceketi içinde bir şey olmadan da giyebilirsiniz. Aslında bu trend aynı zamanda haftanın en bereketlisi de.

Haftanın Kuzeyden Esenleri

İskandinavya motiflerinin yaz boyunca saklandıkları yerlerden çıkışı kışın en büyük habercisi. Dolce&Gabbana`nın Kış 2010/2011 Defilesinde esen Kuzey Avrupa havasına kapılmayan,kış alışverişi listesini hemen yenilemeyen yoktur. Defileyi hatırlamanız için işte bir kaç kare…

Her kış gardrobunda bir kaç parça bu motifler olan kıyafet bulundurmak sizi her an dağ evinde romantik bir kaçamak yapmaya hazırlayacak. Trendyol`da Naja butiğine uğramadan kış alışverişinizi tamamlamayın.

Burda gördüklerinizin fiyatları 34 TL ile 40 TL arasında değişiyor. Hem istediklerinize servet ödememiş, yani bir çift daha ayakkabı için para biriktirmiş, hem de kış aylarında sıcacık kalmış olacaksınız.

Haftanın Hediye Seçenekleri

Kış alışverişlerinin Aralık ayı kısmını şüphesiz yılbaşı hediyeleri dolduruyor. Private Shopping sitelerinde bir kaç tur atarak bu görevi tamamlayabilirsiniz. Ama önce seçtiklerimize göz atın…

Parfüm seçenekleri garanticiler için. Mavi denizci hala moda, Paco Rabanne`ın kadın parfümü ise erkek parfümünün reklamına hayran kadınların kesinlikle almak isteyeceği bir ürün. Trendyol`da bulacağınız Paco Rabanne Lady Million 155 TL, Limango`da ise Jean Paul Gaultier Le Male 110 TL. Yakın bir gelecekte Duty Free`de olmayacaksanız, bu indirimi uygun bulabilirsiniz. Özel birisinin ödülü, Limango Bun Design butiğinde, hem de 44 TL`den 32 TL`ye düşmüş sizi bekliyor. Yılın en iyi sevgilisine sahipseniz onu ödüllendirmeniz çok hoşuna gidecek.

Bütün hediye çılgınlığı içinde kendinizi de unutmamalısınız. Kendinize alacağınız anlamlı bir hediyeyle yeni bir yıla motive olarak başlayabilirsiniz. Markafoni`de Pera Pırlanta`nın çok değişik, eğlenceli ve şık kolyelerine göz atın.

Şirin makas 438 TL`den 284 TL`ye, müzikseverler için kulaklıklar 858 TL`den 558 TL`ye, kokteyliniz ise 2277 TL`den 1480 TL`ye inmiş. Farklı tasarımları ve pırlanta taşlarıyla bu hediyeyi hakediyorsunuz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI