Ana SayfaModaRachel Araz Kiresepi Le Défilé Sahnesinde Türk Kadınını Temsil Etti

Rachel Araz Kiresepi Le Défilé Sahnesinde Türk Kadınını Temsil Etti

Güzellik dünyasının geleneksel buluşması L’Oréal Paris Le Défilé, bu yıl Paris’te Musée La Monnaie’de gerçekleşti. Üstelik bu yıl ilk defa bir Türk, Le Défilé podyumunda yer aldı. Anne olmaya hazırlanan ünlü marka danışmanı ve influencer Rachel Araz Kiresepi; dil, din, ırk, renk gözetmeksizin kadınları sadece kadın oldukları için kutlayan bu defilede oyunculardan, makyaj artistlerine, modellerden ve influencerlara güçlü kadın imajının temsilcileri ile bir araya geldi.  

Paris’in kalbinde tüyleri diken diken eden bir defile!
Görkemli avlusuyla dikkat çeken Musée La Monnaie, 28 Eylül’de Le Défilé L’Oréal Paris’in cesur ve unutulmaz güzellik beyanına sahne oldu. L’Oréal Paris’in AMI, Atlein, Balmain, Cédric Charlier, Elie Saab, Etudes, Giambattista Valli, Karl Lagerfeld, Koche, Nicolas Lecourt Mansion, Olivier Theyskens ve Rokh gibi ikonik modaevleri ve yetenekli tasarımcılarla yaptığı işbirlikleri, bu yılki Le Défilé L’Oréal Paris’e damga vurdu.

Paris’ten dünyaya: L’Oréal Paris makyaj tutkunlarını yeni trendlerle buluşturdu
L’Oréal Paris, Paris Moda Haftası’nın öne çıkan saç ve makyaj uygulamalarını herkesle paylaştı. Makyaj artisti Val Garland ve saç gurusu Stephane Lancien, L’Oréal Paris ürünleri ve yaratıcı uzmanlıklarıyla en yeni saç ve makyaj trendlerini uyguladı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI