Ana SayfaModaRaf Simons'ın Calvin Klein İle İlk Koleksiyonu

Raf Simons’ın Calvin Klein İle İlk Koleksiyonu

Raf Simons, Calvin Klein’in baş tasarımcısı olduktan sonra 14 özel tasarımdan oluşan ilk koleksiyonunu çıkarttı: Calvin Klein by Appointment. Simons’ın işe başladığını ne kadar sessizce duyurdularsa bu koleksiyon için de öyle yaptılar. Röportajlar veya büyük medya işleri yerine internet sitesinde, özel hazırlanmış “Amerikan kadınını ve modasını yücelten” 14 tasarımın minimal bir yazı ve birkaç fotoğraf ile tanıtımını görebiliyoruz. Simons ve Pieter Mulier’den, markanın kreatif direktörü, alıntılarda var. Mulier, Simons Dior’da erkek koleksiyonunu çıkarırkende onunla çalışmıştı. Fotoğrafçı Willy Vanderperre ve stilisti Olivier Rizzo, uzun zamandır Simons ile çalışıyorlar, sitedeki ve reklam kampanyalarındaki fotoğrafları hazırladılar. Millie Bobby Brown, Abbey Lee, Julia Nobis ve Samantha Eldridge ise bu kampanyadaki modeller.

Aralarında en çok dikkat çeken model ise 12 yaşındaki, geçtiğimiz sene Stranger Things dizisiyle parlayan Millie Bobby Brown. İngiliz oyuncu ve model Brown’un Instagram’da ise şimdiden 2.5 milyon takipçisi var.

Bu koleksiyonda sosyete içine giren genç kızlar ve ponpon kızlardan ilham alan Simons ve Mulier: ikonik bir Amerikan markasını minimalist bir şekilde gösterirken aynı zamanda 2017’de modada özgürlüğün ne demek olduğunu da gösteriyor.

Simons markanın sonbahar hazır giyim koleksiyonunu 10 Şubat’ta sunacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI