Ana SayfaModaRaisa Vanessa & Trendyol ile Capri Kıyılarına Yolculuk

Raisa Vanessa & Trendyol ile Capri Kıyılarına Yolculuk

Her sezon yarattığı farklı ve ilgi çekici koleksiyonlarla tüm dünyada izleyenlerinin moda algısına yön veren Raisa Vanessa, Trendyol ile gerçekleştirdiği 13. işbirliğini kendine has tarzı ile sunuyor. 

Moda severleri bu macerasında 70 ve 80’lerin retro güney İtalya kıyılarına götürecek marin temalı bir koleksiyon hazırlayan Raisa Vanessa, bu temayı kendi marka DNA’sı ile harmanlayarak modernize ediyor.

Günün her saatinde rahatlıkla kullanılabildiği gibi özel günlerinizde yıldız gibi parlamanızı sağlayacak 55 parçadan oluşan koleksiyon zevkli , stil sahibi , şık kadınların vazgeçilmezi olacak.

Doğal keten kumaşlardan hazırlanan takımlar , farklı kombinler ile gündüz hem de geceye uyum sağlayan mini elbiseler , özel günlerinizde bir adım önde olmanızı sağlayacak gece elbiseleri ile her detayında Raisa Vanessa imzasını hissedeceğiniz koleksiyon, yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Kendine has yorumu ile yazın ışıltısını, denizin mavisini , begonvil kokusunu , gün batımının güzelliğini tasarımlarına taşıyan Raisa Vanessa ” Mean While in Capri ‘’ ile bu göz kamaştırıcı rüyayı paylaşmak üzere trendyol.com’a davet ediyor.

 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI