Ana SayfaErkek ModasıRalph Lauren`in muhteşem yeni mağazası

Ralph Lauren`in muhteşem yeni mağazası

1890 yılında Kimball & Thompson tarafından dizayn edilen Rönesans dönemi malikanesi tam bir mimari hazine. Artık bu malikane, tasarımcıların farklı erkek koleksiyonlarına ev sahipliği yapıyor. İlk kadın ve ev bölümü ise bu sonbaharın sonunda açılacak. Yeni mekanın vitrinlerinde; Purple Label, Black Laber, Polo, RRL ve RLX Ralph Laurens’in erkek koleksiyonları yer alıyor.

Keyifli bir alışveriş

 

Gümüş tepsilerde yemek ve içecek sunan uşaklar, alışverişinizi daha keyifli hale getiriyor. Aynı zamanda önemli müşterilerin ulaşımı için bir Mercedes-Benzes filosu da mevcut.

 

Zemin katta; Purple Label ve Polo’nun mağazasının yanı sıra Ralph Lauren’in lüks saatlerinin bulunduğu bir sergi bulunuyor. İkinci katta; Purple Label’ın el yapımı takımları ve spor giysileri bulunuyor. Rotunda odasında ise sipariş üzerine yapılmış valizler ve antika bir koleksiyon sergileniyor. Üçüncü katta; Polo’nun kıyafet ve aksesuarlarının yanı sıra RRL’e adanmış vintage tarzında bir bölüm var. Dördüncü katta ise, yarış arabalarından ve hız teknelerinden esinlenmiş olan modern ve sofistike havalı Black Label bulunuyor. Son olarak zemin kat; hediye alanının yanında Black Label’ın el yapımı kıyafetlerini, spor giysilerini ve aksesuarlarını bulunduruyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI